Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musiałam nowa kupic a to była jazda bo nie było rozmiarów takich jak nosze:/maria ja sie o karmieniu nie wypowiem bo ja to wiecej pokarmu nie miałam niz go miałam wiec nie karmiłam ale w sumie jak mi sie pojawil pokarm to wcale tez duze nie były:/ a teraz własnie zostały mi 2 rodzynki + rozstepy:/
patrycja podziel sie z potrzebujacymija chetnie przyjme;-p
framama ja 40 i 38 maiałam tylko przez rok w gimnazjum:/ a potem to 42 przewaznie chociaz nie tyłek zawsze miałam wiekszy ale mam plan osiagnac 40 kiedys![]()
hahah dobre tez bym chiala juz miec te latka za soba;0))patrycja 9009 jeju zazdroszczę moja nie lubi spać a dodatkowo tak płakała jak była mniejsza , ze myslałam ze oszaleje. no ale jest już dobrze.
ale najbardziej to bym chciała, żeby moja Frania była w wieku Twojego Sebusia
siniaka?????nieja mam 4 rozstępy na brzuchu i 3 paskudne na jednej piersi... a nabawiła sie któras z was siniaka podczas porodu? bo ja mam ogromnego po prawej stronie nad posladkiem i do teraz nie chce krowa zejść nie wiem normalnie jak sie go pozbyć
ja mam 4 rozstępy na brzuchu i 3 paskudne na jednej piersi... a nabawiła sie któras z was siniaka podczas porodu? bo ja mam ogromnego po prawej stronie nad posladkiem i do teraz nie chce krowa zejść nie wiem normalnie jak sie go pozbyć
wiec na gimnazjum mi sie to nie skończyło;-p
hahah dobre tez bym chiala juz miec te latka za soba;0))
patrycja9009 co sie podkusilo zeby miec drugie dzieciątko???
tak duzego potwornego siniaka i franca nie chce zejść a juz ponad 10 miesiecy od porodu mineło
patrycja ja całe zycie marze o duzym biusciewiec na gimnazjum mi sie to nie skończyło;-p
a co do spodni to ja miałam o tyle dobrze ze w ciazy nie przytyłam ani w pupie ani w udach i cąła ciąże latalam w swoich dzinsach dopiero w 9 mies brzuch mi sie obnizył to ich juz nie dopiełam:/ ale to dla tego ze biodrówki tak to bym ich nie ubrała nawet![]()