marczelitto85
wurcel purcel
uuu jak na filmachTo rzeczywiscie ze mnie szczesciara
Parcie 10 minut:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
uuu jak na filmachTo rzeczywiscie ze mnie szczesciara
Parcie 10 minut:-)
mam nadzieję, że nie sttraciłam w waszych oczachjak to mówią dzieci........ło le!!witajcie laseczki!
u nas noc taka sobie. Frania wstała o 2 i nie chciała iść spać .dopiero marcin ją w nosidełku uspił o 4 i tak do 6 przetrwała.
a co do porodu to u mnie rewalacja mój lekarz połozna super. żadnej traumy nie mam. blizna podobno ładna. ;-) po porodzie miła atmosfera , Frania dokarmiana bo pokarmu nie miałam. na noc dziecko zabierali żebym mogła się wyspać . po prostu to się nazywa rodzić po ludzku. jest jedno ale rodziłam w prywatnym szpitalu. szkoda , że w Państwowych tak nie ma.mam nadzieję, że nie sttraciłam w waszych oczach
twarda jesteś.podziwiam.moja ciagala 8tygodni.skutek taki ze takie sa sliczne ze teraz nawet maz ich nie ciągaJestem mama rocznej Magdalenki ciaga jeszcze cyca to w nocy mam pobudke nieraz i 5 razy![]()

, a wcale tak bardzo nie krzyczała ja bym sie barziej darła
. Ale wszystko od szpitala zalezy i od personelu
wzieli ci mała na noc
ja na drugi dzien po cc juz musiałam miec młodego na noc bo personel zajety
gdzie ty kobieto rodziłas?
bo za duzo ludzi na zwolnieniu . czy to nie abstracja?