Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez kilka dni temu zmieniłam smoczek i u mnie je bez problemu choc zauważyłam tak jak Ty ze je więcej. Wcześniej jadł 120ml co 3 h teraz wcina 180ml co 3 h.A co tu tak cicho, gdzie Wy wszystkie jesteście? Wczoraj zmieniłam małej smoczek od butelki (na taki sam jaj miała) bo już troche zaszedł. I wiecie co, całkowita zmiana w jedzeniu!-najpierw zrobiłam jak zwykle 150 (co z ledwością zjadała) i musiałam dorabiac jeszcze 2 razy-zjadła 250, na noc też 250. Teraz po 3 godz. (a zawsze jadła co 4) zrobiłam 180 i wszystko zjadła! Chyba musze częściej zmieniac smoki :-)
Co do teściowej to ja nie narzekam... Moja teściówka ( przyszła bo ślubu jeszcze nie mamy) jest w porzadku spoko babka...Hej :-)
Podczytuje Was caly czas. Ostatnio mialam kryzys,zalamke i w ogole...bo mala tak spala,ze mozna bylo wziac i sie pochlastac,zreszta nadal nie spi dobrze,ale to bardziej,ze tak powiem moja wina,ze sie nie wysypiam,bo ona wystarczy,ze sie poruszy a to mnie juz budzi!no jestem tak zla na siebie,nie umiem spac przy moim dziecku...mamy sie przeprowadzac,mala nie ma narazie swojego pokoju,bo jak bylam w ciazy to juz przeprowadzka byla w planie ale chalupy nie mozemy odpowiedniej znalezc...ostatnio juz byla bardzo blisko,ale jednak znalezslismy sie znow w punkcie wyjscia...no ale ja tu o chalupie a do czego zmierzam...do tego,ze mloda potrzebuje swoj pokoj,bo mnie budzi kazdy jej szmer!Ufff...
Maz mnie juz chyba nie kochasex mu wystarcza raz na miesiac
Mialyscie tu tez temat tesciowej-jestem z wami,ja do mojej sie tez zwracam bezosobowo,zreszta ta baba mi tak za skore zalazla,ze nie chce jej wiecej u siebie widziec.Za duzo by teraz wam tu przynudzac.
Niedziela-dzien jak co dzien,ide zaraz pranie rozwiesic...pada deszcz,nie wiem co bede dzis robicmezastego nie ma...pojechal przy aucie grzebac.
I tak o ...
Ania_k_d Ty sierpniowka jestes jak jaMoja mala dzis 7 miesiecy ma :-)
Udanego dnia zycze !
Mimo to ze 55 lat w tym roku kończy to ma super podejście do wszystkiego.
. Mój to przy silniku mogłby spać
Jak juz zacznie coś robić to go nie ma godzinami...No to fajnie masz bo moj to w ogole do dziecka nie wstaje....dzień dobry!
u nas nocka w miare oki, od 5 spałam do 9 bo mąż małą się zają to dzis jakaś taka szczęśliwsza jestem:-)
kurna a ja przytyłam 1,5 kg masakra jakaś zamiast na wiosnę chudnąć to ja tyje ale strasznie ciągle głodna jestem... ech![]()
jego to atom w nocy nie obudzi,
a ja wole sie dzieckiem zająć niż tracic czas na budzenie go (średnio mi to zajmuje ok 15 minut)
(75kg)minął juz miesiąc od porodu a ja wcale nie jestem szczuplejsza
a jem coraz mniej bo czasu nigdy nie ma na jedzenie... Zawsze jest cos ważniejszego do zrobienia.Doskonale wiem jak to jest jak sie siedzi cały czas w domu.... zwariować można....co do pogody to u nas przez noc nasypało z 15 cm śnieguwitajcie Kochane !
bo jak człowiek jak siedzi w domu to w nim są takie różne emocje nie koniecznie dobrei jeszcze ten śnieg u nas, a Was też?
a w czwartek mamy szczepienie z Franią i to mnie mega stresuje .
miłego dnia kobietki

szlag by trafił ta pogode.... JA CHCE WIOOOOOOOSSSSSNNNNNEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nic nie wazne. Na tyg tesciowa pyta mojego T co robilismy dzien wczesniej to ten jej na to ze Anka w łazience sprzatała a on w pokoju, na to tesciowa w łazience to powinna byc polka ( mamy jedna duza szafke) zeby postawic ezodorant czy cos. A mój T wypalił z tekstem o który w zyciu bym go nie podejrzewała " Mamo nie każdy musi miec tak nasrane wszedzie jak ty" Myslałam ze sie nogami nakryje tak mi sie smiac chciało... a jej mina bez cenna
maria mojego sie nie da oszukac on moze wypic cała butle herbaty a jak chce mu sie jesc to bmleka zje i tak tyle co zawsze, ale fakt najpierw mleko potem herbatka
Nadrobiłam ale juz nie pamietam co komu odpisac:/
Powiem wam anegdote z moja tesciową... Była u nas tydzien temu i ogladala lazienke ( kiedys wynajmowalismy teraz oja mama nam mieszkanie odstapiła odkad wzieła slub no i mieszkamy tam gdzie wczesniej mieszkałam dodam ze wszystko same z mama urzadzałysmy, tak zeby było ładnie i praktycznie dla nas) No i tesciowa weszła do łazienki i pochwili tekst ja tez musze swoja pomalowacno nic nie wazne. Na tyg tesciowa pyta mojego T co robilismy dzien wczesniej to ten jej na to ze Anka w łazience sprzatała a on w pokoju, na to tesciowa w łazience to powinna byc polka ( mamy jedna duza szafke) zeby postawic ezodorant czy cos. A mój T wypalił z tekstem o który w zyciu bym go nie podejrzewała " Mamo nie każdy musi miec tak nasrane wszedzie jak ty" Myslałam ze sie nogami nakryje tak mi sie smiac chciało... a jej mina bez cenna
![]()
patrycja- ja tak patzrę że Twoje dzieciaczki rodzily się o tej samej godzince hehehe i jaki Kubuś był długiii, fajniea co do wstawania to jak powiem wstawaj teraz ty to wstanie bo tak to nie nie ma mocnych
![]()

mój by tak nigdy nie powiedział swojej mamie tak jak twój. :-):-):-):-):-)