Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam wszystkie mamuski.Mam problem z moja 10 mies.coreczka.
Otoz od jakichs 2 miesiecy budzi sie w srodku nocy i dopiero po godzinie idzie spac.Kladziemy ja o 21 a budzi sie gdzies tak o 3 w nocy.Troche poplacze,pomarudzi(oczywiscie ja musze siedziec obok:-()i po godzinie usypia.Napewno nie jest glodna bo dawalam jej mleko ale nie usypiala.
Jest to meczace bo zazwyczaj robi tak jak ide do pracy na 1 zmiane.Teraz wyszly jej 2 zabki ale wydaje mi sie ze to tez nie jest powodem tego budzenia sie.
Czy ktoras z Was miala podobny problem ze swoimi pociechami?I co bylo tego powodem.
Dziekuje!
głupia byłam że go dałam.zasypia o 21 śpi do 24 i pobudka.a potem to potrafi co godzinę
ale teraz też idą jej zębale
to wybaczam jej toCi sie budzi tylko raz a ja mam jazdę ze 4-5razy w nocy.a dajesz jej smoka???bo u mnie to jest przyczynągłupia byłam że go dałam.zasypia o 21 śpi do 24 i pobudka.a potem to potrafi co godzinę
ale teraz też idą jej zębale
to wybaczam jej to
Ale zebów jeszcze niewiedać...