czesć kobietki:-)
u nas noc z racji szczepionki kiepska pospała troszkę to za chwilę płakała i tak całą noc. teraz ją usypiam. wiecie chwilę się pobawi i płaczę to jej daję smoka i bujam bujam bujam. moje biedactwo.
maria twoja siostra to odważna z 2 powodów , że ma trójkę dzieci (a w jakim wieku są?) no i że czopki umie dawać. ja też wszystko w pośpiechu robię jem, sprzątam, na czas jadę na zakupy jak ktoś jest z małą, i do kibla też ją zabieram ze sobą . teraz jest niby niania ale ja wciąż jej nie zaufałam więc jak gdzieś pojadę to wracam jak oszalała do domu. ale wiecie jak pójdę do pracy to nie będzie mnie 10 godz w domu więc chyba muszą zacząć gdzieś jezdzić na dłużej bo ja potem traumę przeżyję ja cały czas z małą a tu 10 godz bez niej. chyba oszaleje.
patrycja ja też mam dosyć jestem zmęczona nie mam czasu dla siebie. pracuję w budownictwie z facetami więc wiesz jak ciężko jest mi się przebić? każdy mój pomysł na rozwiązanie problemu jest odrzucany w początkowej fazie. oni uwazają że kobieta nie nadaje się na inzyniera. a ja nie mam sił ani ochoty z tym walczyć

i wiesz z jednej strony chcę wrócić do pracy a z drugiej sama nie wiem. gdybym mogła wybierać to nigdy nie zostałabym inżynierem.
ania_k_d ten program nazywam się (dokładnie sprawdziłam) mam dzieci i mam pracę. oragnizowane przez orgaznizację kobiet i sfinansowane przez unię.
ania macek jesteś? powiedz mi co jeszcze będziesz szczepić jak dasz 3 dawkę? bo dopiero teraz kazali mam przyjść w 13 mcu życia. ale są jakieś inne nie obowiązkowe do 13.
umi wiesz jak mi się chce słodkiego ? szok! wczoraj na kolację zrobiłam sobie budyń , ale na 0,5 % mleku