reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

reklama
patrycja 9009 nie wiem czy przegięcie ,ale miłe na pewno. ja bym się nie obraziła gdybym dostała :-);-)

Framama ja tez bym sie nie obraziła gdyby mi moj z takim prezentem wyskoczył :))) Jak Wam śpią Wasze dzieciaczki??? Dopiero dzis zauważyłam ten temat i troche Was podczytuje ale niewiem czy dam rade wszystko przeczytac bo mam dość głośną dwójkę chłopaków w domciu i nie bardzo mi dają posiedzieć na komputerze...

aniamacek ja tam uwazam ze 38-40:-p to najfajniejsze rozmiary to przewaznie kościotrupy:-p
maria coz przynajmniej wiesz gdzie go szukać:-p:-)

Prawda jest taka ze jak my kobiety o siebie nie zadbamy to faceci o nas ani tyle nie zadbają...

edit maria ja jak bym miała cyce do pasa to bym sie posikała ze szczescia........ nigdy nie miałam nie mam i miec nie bede zapewne eh...

edit maria ja jak bym miała cyce do pasa to bym sie posikała ze szczescia........ nigdy nie miałam nie mam i miec nie bede zapewne eh...

Umi2 co do piersi to ja bym moje chętnie zmniejszyła. Lubiłam moj rozmiar sprzed 4 lat ale po ciązach i karmieniach jest straszny...

aniamacek ja tam uwazam ze 38-40:-p to najfajniejsze rozmiary to przewaznie kościotrupy:-p
maria coz przynajmniej wiesz gdzie go szukać:-p:-)

Prawda jest taka ze jak my kobiety o siebie nie zadbamy to faceci o nas ani tyle nie zadbają...

ale mi nie chodzi o te cycy do pasa nie te pamelowskie.a wyciągnięte przez dziecko po karmieniu.moje sa masakryczne.przed ciaza milam zalążki:))a w ciąży takie bambaryły się zrobiły i gratis rozstępy.dobrze ze teraz zjaśniały.bo to była tragedia.

patrycja 9009 :-) gratuluję Kubusia no i Sebusia też :-) moja Frania spi róznie , zależy od dnia. czasem bywa tak , że całe noce nie śpimy .u nas musi być absolutna ciemność i temp nie więcej niż 20 stopni. i nawilżacz włączony całą noc. ta kol od samochodu urodziła chłopców w ten sam dzień co Kubuś tylko rok wczesniej :-)
maria 09 upomnij się o zaległy prezent ! a co !
umi2 to ja w takim razie też mam mysi , :-) bo bardzo podobny :-) a sąsiadka wiem beznadziejna , ale cóż zrobić ? trafne stwierdzenie musimy zadbać o siebie bo im to ciężko przychodzi ;-) zgadzam się że rozmiar 38-40 jest najfajniejszy :-) Jezu jak ja bym taki chciała mieć :-)

ania macek jejku nie strasz! moja niania nie jest z polecenie , ani też z żadnej agencji niań ,tylko z ogłoszenia . wiesz jest taki portal na którym ją znalazłam.
a jak jest właściwie w żłobku? bo wstyd ale nie wiem?

ale mi nie chodzi o te cycy do pasa nie te pamelowskie.a wyciągnięte przez dziecko po karmieniu.moje sa masakryczne.przed ciaza milam zalążki:))a w ciąży takie bambaryły się zrobiły i gratis rozstępy.dobrze ze teraz zjaśniały.bo to była tragedia.

jeju maria 09 kocham Cię za te Twoje porównania ! :):):) bambaryły ? pamelowskie? zalążki? kobieto jesteś cudowna !

maria ja sie o karmieniu nie wypowiem bo ja to wiecej pokarmu nie miałam niz go miałam wiec nie karmiłam ale w sumie jak mi sie pojawil pokarm to wcale tez duze nie były:/ a teraz własnie zostały mi 2 rodzynki + rozstepy:/

patrycja podziel sie z potrzebujacymi:-p ja chetnie przyjme;-p

framama ja 40 i 38 maiałam tylko przez rok w gimnazjum:/ a potem to 42 przewaznie chociaz nie tyłek zawsze miałam wiekszy ale mam plan osiagnac 40 kiedys:-p

patrycja 9009 :-) gratuluję Kubusia no i Sebusia też :-) moja Frania spi róznie , zależy od dnia. czasem bywa tak , że całe noce nie śpimy .u nas musi być absolutna ciemność i temp nie więcej niż 20 stopni. i nawilżacz włączony całą noc. ta kol od samochodu urodziła chłopców w ten sam dzień co Kubuś tylko rok wczesniej :-)

Dziekuję!!!
Moi chłopacy śpia dośc dobrze Seba jest juz duzy to przesypia mi cała noc ale z Nim nigdy nie było problemów ze spaniem... On mogł spać przy zapalonym świetle przy muzyce i ogolnym hałasie. Kuba jak narazie to budzi sie środnio 3-4 razy w nocy ale to jest mały żarłoczek więc jest wiecznie głodny... I tak samo jak braciszek nic mu nie przeszkadza podczas snu... bomba atomowa by go nie obudziła :tak: No ale tą zalete maja po tatusiu... On też jak juz zaśnie to można go młotkiem walić po głowie a i tak go to nie ruszy haha:sorry2:

reklama
Do góry