marczelitto85
wurcel purcel
ja nic nie dostałam!!mam obiecany nowy pierścionek i co!!!leży w sklepie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patrycja 9009 nie wiem czy przegięcie ,ale miłe na pewno. ja bym się nie obraziła gdybym dostała :-);-)
edit maria ja jak bym miała cyce do pasa to bym sie posikała ze szczescia........ nigdy nie miałam nie mam i miec nie bede zapewne eh...
ale mi nie chodzi o te cycy do pasa nie te pamelowskie.a wyciągnięte przez dziecko po karmieniu.moje sa masakryczne.przed ciaza milam zalążkianiamacek ja tam uwazam ze 38-40to najfajniejsze rozmiary to przewaznie kościotrupy
maria coz przynajmniej wiesz gdzie go szukać:-)
Prawda jest taka ze jak my kobiety o siebie nie zadbamy to faceci o nas ani tyle nie zadbają...
edit maria ja jak bym miała cyce do pasa to bym sie posikała ze szczescia........ nigdy nie miałam nie mam i miec nie bede zapewne eh...
ale mi nie chodzi o te cycy do pasa nie te pamelowskie.a wyciągnięte przez dziecko po karmieniu.moje sa masakryczne.przed ciaza milam zalążki)a w ciąży takie bambaryły się zrobiły i gratis rozstępy.dobrze ze teraz zjaśniały.bo to była tragedia.
patrycja 9009 :-) gratuluję Kubusia no i Sebusia też :-) moja Frania spi róznie , zależy od dnia. czasem bywa tak , że całe noce nie śpimy .u nas musi być absolutna ciemność i temp nie więcej niż 20 stopni. i nawilżacz włączony całą noc. ta kol od samochodu urodziła chłopców w ten sam dzień co Kubuś tylko rok wczesniej :-)