Tygrynka
S i T - :***
Tygrynka dziękuję za słowa wsparciaA dlaczego napisałaś, że zazdrościsz idealnego przebiegu ciąży? Czyżby u CIebie było z nią coś nie tak...?:-( Pewnie już gdzies o tym pisałaś, ale wiesz... za Wami Turbodymolodóweczkami to ciężko nadążyć w tak ogromnej ilości postów:-) Życzę Ci aby wszystko się dobrze ułożyło jeśli cośkolwiek jest nie tak :*
w skrócie Ci napiszę, żeby tutaj nie zawalać swoją skromną osóbką
co i jak: od miesiąca (matko
to już ponad miesiąc
) leżę w domku na podtrzymaniu ciąży, miesiąc temu trafiłam na chwilkę do szpitala z krwawieniem, okazało się, że się łożysko odkleja, wróciło po 2 tygodniach NAPRAWDĘ leżenia do normy, a za chwilę się okazało, że mam już regularne skurcze i za bardzo napiętą macicę:-( no i wcinam 15 (no dobra dwie to: kwas foliowy i witaminy, żeby nie było że ściemniam
) tabletek dziennie które mnie ogłupiają i szamocą mi serduchem, ale staram się wyleżeć cholerstwo i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu się dowiem, że to działa, bo przecież nie mogę być uszkodzoną Turbodymolodówką no nie??
hehe coś długi mi ten skrót wyszedł
ale że jestem dobrą chociaż czasem wredną osóbką, no i że wszystkie Lutówki sa mi bliskie, więc baaardzo się cieszę dobrymi wiadomościami i jak słyszę o prawidłowych ciążach to mi się tak ciepło na serduchu robi, że aż dziwne bo aż taka dobra to nie jestem

A dlaczego napisałaś, że zazdrościsz idealnego przebiegu ciąży? Czyżby u CIebie było z nią coś nie tak...?:-( Pewnie już gdzies o tym pisałaś, ale wiesz... za Wami Turbodymolodóweczkami to ciężko nadążyć w tak ogromnej ilości postów:-) Życzę Ci aby wszystko się dobrze ułożyło jeśli cośkolwiek jest nie tak :*

mają w Mielcu wydział zamiejscowy więc wszystko mam na miejscu jedyne jaka przeprawa mnie czeka to 15 minut mksem;-) Ale Rzeszów blisko zawsze można się spotkać;-):-)
Ale... kto da radę jak nie my! Czytałam wypowiedzi wielu studiujących dziewczyn i podniosły mnie na duchu
3mam kciuki za wszystkie doksztalacajace sie Lutóweczki :-)