Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc dziewczynki w koncu mamy podforum )) super!!!
wiec i ja sie przedstawie Imię - Karolina Wiek - 27lat Stan cywilny - panna Liczba dzieci - szkrabik w brzuszku Zwierzaki - kot "Zośka" Miejscowość - Gorzów Praca - miejsce: wymiar sprawiedliwości Przewidywana data porodu -ok. 20 lutego
Imię - niech zostanie pandorka ;-) Wiek - 27 Stan cywilny - Mężatka Liczba dzieciaczków-Maleństwo w brzuszku Zwierzaki -Labrador "Leon" Miejscowość - Manchester (UK) Hobby - podróże Praca - NHS (odpowiednik NFZ) Data ostatniej @ - 16/05/2009r. Przewidywana data porodu- 21/02/2010
Imię - Aldona Wiek - 22 (w sierpniu 23) Stan cywilny - Mężatka Liczba dzieciaczków-Michalek (w lutym skonczyl roczek) Zwierzaki -Cocker Spaniel-Brutus, Yorkshire Terrier- Laki Miejscowość - Jaroslaw (woj.Podkarpackie), od 14 lat USA Praca - Student Data ostatniej @ - 06 maj '09 Przewidywana data porodu- 12 luty '10
Witam Was serdecznie kochane Mamusie
Jestem Emilka
Mam 27 lat /17.12.81/
Mężatka od blisko 4 lat
Dzieciaczków na razie brak, jedno w brzuszku
Miejscowość: Olsztyn
Zwierzęta: kicia brytyjka niebieska Mia
Zawód: urbanista
Wykonywana praca: sp. ds. logistyki w firmie transportowej
hobby: podróże, projektowanie ogrodów, sport /pływanie, rower/, architektura
data ostatniej @ - 29.04.2009
przewidywana data porodu - 3.02.2010
Zaraz napiszę coś na wątku głównym, ale najpierw trochę informacji o mnie :
Imię - Beata Wiek- 26 lat Stan cywilny - Mężatka od prawie 8 lat Liczba dzieciaczków - Mikołaj (ma 3,5 roczku) Zwierzaki - brak Miejscowość - Olsztyn Wykonywana praca - specj. ds księgowości i windykacji Data ostatniej @ - 17 maja '09 Przewidywana data porodu - 21 lutego '10
Imię - Iwona Wiek- 28 lat Stan cywilny - Mężatka od 09.2005 Liczba dzieciaczków - brak - pierwsze w brzuszku) Zwierzaki - brak - ale marzę o goldenie Miejscowość -Warszawa/Stoczek Łuk. Wykonywana praca - specj. w dz. finansowym Przewidywana data porodu - 05.02.2010
No to i ja się dopisuję Imię - Ania Wiek- w sierpniu skończę 28 lat Stan cywilny - Mężatka od 25.06.2005 Liczba dzieciaczków - Maja (w kwietniu skończyła 2 latka) Zwierzaki - brak Miejscowość - Łódź Wykonywana praca - aktualnie przede wszystkim mama, przedtem bankowiec Data ostatniej @ - 7 maja '09 Przewidywana data porodu - 11 lutego '10 (moje wyliczenia)
Imię - Aneta Wiek -29 Stan cywilny -mężatka Liczba dzieciaczków-Maleństwo w brzuszku Zwierzaki - Labrador - może kiedyś;-) Miejscowość -Białystok Hobby -psychologia, podróże Praca - pedagog Data ostatniej @ -03,05,2009 Przewidywana data porodu-z usg 06.02.2010
Witam Was serdecznie, cieszę się, że znalazłam to forum!
Imię - madlenka niech zostanie Wiek - 23 Stan cywilny - Mężatka od 7.07.07r. Liczba dzieciaczków-w brzuszku jedno maleństwo:-) Miejscowość - Kraków Hobby - podróże, książki, muzyka, taniec Data ostatniej @ - 10/05/2009r.