Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczyny. Mam na imię Ania i 35lat
Trójka dzieci 13lat, 10 lata i 3latek a teraz totalna wpadka czwarte w drodze na 10 kwietnia termin ajj. Narazie nie moge w to uwierzyć czekam na wizytę w poniedziałek.
Cześć. Mam na imię Natalia, mam 28 lat. jestem z Gdańska i jest to moja pierwsza ciąża Ślub braliśmy na początku lipca więc wychodzi że to ślubny strzał
Mam na imię Karolina, mam 34lata, jestem z Bydgoszczy. Mam dwie wspaniałe córy, 13 i 10lat i okazało się, że w okolicach 13 kwietnia będzie braciszek lub siostrzyczka
Witajcie mam na imię Ola mieszkam w Wielkopolsce .
To jest moja 5.ciąża . Szczęśliwie urodzone 2.dzieci.
Syn ma 4 latka a córcia 1.5 roku.
Termin jakoś na połowę kwietnia że względu na pózna owulacje.
To może i ja się przedstawię Mam na mię Marta, mieszkam w Katowicach, mam 34 lata. Mój syn Franek ma 5 lat. 2 miesiące temu odstawiłam tabletki i tak oto jestem w ciąży. Termin wychodzi na 29/04.
Dopisałam te z Was, które prosiły, sprawdźcie czy wszystko ok. Teraz powinnyście móc edytować same, a jak nie to trzeba mi prośbę o zezwolenie wysłać to będzie ok. W razie czego piszcie tu to dopiszę Was sama Proszę o uzupełnianie inf o terminie porodu! Link do: Kwietniowe mamy 2019