Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Imie: Ola wiek: 26 związek:zaręczona termin porodu:wg. usg 02.05.2011, wg. gin 28.04 - 01.05 Ilosc dzieci :pierwsze w drodze zawod:psycholog skad jestem:lubelskie co lubie robic: obecnie spac i sie lenić na zwolnieniu
Imie:Ewa wiek: 24 związek: zaręczona od czerwca 2010 r. termin porodu: 20 maja 2011 r. Ilosc dzieci : nie mam zawod: asystent Zarządu/studentka finansów i rachunkowości skad jestem: Warszawa co lubie robic: czytać, leniuchować
Imię: Sandra wiek: 23 związek: przed ślubem termin porodu: wg OM 6 maja 2011 Ilość dzieci: 0 zawód: Fotograf skąd jestem: Zabrze co lubię robić: zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia A ostatnio polegiwać
No to może i ja do Was dołącze
Imię Justyna
Lat: oj sporo-33
Związek : męzatka od 10 już lat z jednym mężem
Termin porodu : 10 maj
Rodzeństwo : Pulinka 6 lat i Magdalenka 14 miesięcy
Zawód:Menager domowy
Miejscowość: Bytom
Imie: Dominika wiek: 30 lat związek: mężatka od 2 lat, 12 lat razem termin porodu: 24.05.2011 Ilosc dzieci : 2-letni Rysiu zawod: kierownik zmiany skad jestem: Bytom co lubie robic: spędzac czas z rodziną no i leniuchowac na co ostatnio nie ma czasu
witajcie! wiek: 29 lat związek: mężatka od 5 lat termin porodu: 30.05.2011 Ilosc dzieci : Kubunia zawod: nauczyciel(prowadzimy z mężem własną firmę) skad jestem: Wrocław co lubie robic: spędzać czas z rodzinką
Cześć, na tym forum po raz pierwszy więc witam serdecznie. Jak bez tajemnic to prosze bardzo:
Imie: Edyta wiek: 27 związek: szcześliwa mężatka termin porodu: 14.05.2011r. ilosc dzieci : Bartuś 5.03.2007 zawod: ekonomista skad jestem: Torunia co lubie robic: a zależy od natchnienia
Imie:Sylwia wiek: 28 lat
związek: szczęśliwa mężatka od września 2009 r.
termin porodu: 6 maj 2011
Ilość dzieci : brak, pierwsze w drodze
zawód: specjalista d/s reklamy co lubie robic: słuchać innych ludzi a tak w międzyczasie: muzyka, filmy, dobra książka oraz zakupy, bo w końcu mam na nie teraz czas
Cześć Koleżaki Więc jeszcze ja się troszkę przedstawię
Imie: Klaudia wiek: 22 latka za kilkanaście dni związek: mężatka od pół roku termin porodu: 29.05.2011 wg lekarza Ilosc dzieci : to będzie nasze pierwsze maleństwo zawod: studiuję kosmetologię, obecnie pracuję na pół etatu w banku skad jestem: pochodzę z Grudziądza ale od ponad 3 lat mieszkam w Toruniu co lubie robic: jest mnóstwo rzeczy, które uwielbiam ale obecnie nie mam ochoty na nic, źle znoszę początki ciąży i najchętniej nigdzie bym się nie ruszała:/