Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja również witam:-) Imie:Luiza wiek:26 lat związek:narzeczeństwo termin porodu:ok. 1.05.2011 zawod:hotelarz,pracownik socjalny skad jestem:woj Lubelskie.
Pozdrawiam wszystkie fasolkowe domki:-)
Hej dziewczyny!!! No to i ja się przywitam Imię: Ola Wiek: 26 Związek: od 2004r. szczęśliwa mężatka Termin porodu: z USG 9 maj ale będziemy próbować pogonić maluszka wcześniej Ilość dzieci: Nie posiadam, jeszcze, poza jednym małym smykiem w poczekalni Zawód: mgr sztuki + muzyk, a zawodowo prowadziłam swój sklep do niedawna, obecnie zrobiłam sobie przerwę i jestem kurą domową Co lubię? hmmm wiele rzeczy, jeździć konno, jeździć na snowboardzie, jeździć motorem, podróżować, śpiewać, spać, jeść gotować, malować, pływać, lubię koty i można by tak jeszcze z godzinę wymieniać. Skąd jestem? POZIOMKI siemanko ziomalko też jestem z okolic Opoczna (jeżdżę tam na basen)
No to i czas na mnie Imie: Kasia wiek: 23 związek:narzeczenstwo termin porodu:11.05.2011 Ilosc dzieci :to będzie nasz pierwsze maleństwo zawod:5 rok studiów Wychowanie Fizyczneń skad jestem:Opolskie co lubie robic: Biegac, skakac, marzyć ojjj wiele tego, ale teraz to przygotowywanie pokoiku i całego świata na przyjście Maleństwa
imię:Daria wiek:31 związek:ponad 8 lat po ślubie ilość dzieci : syn Mateusz 7 lat termin porodu:20.05.2011 wg usg zawódwyuczony: Politolog zawódwykonywany: sekretarz sądowy skąd jestem:woj. wielkopolskie co lubię robić: chodzić do pracy, czytać książki, oglądać romansidła
Imie: Marta wiek: 31 związek:ok 1,5 roku po ślubie termin porodu:26.05.11 skad jestem:woj. śląskie co lubie robic: czytanie, jazda na rowerze (tego lata raczej nie pojeżdżę ), gry planszowe itd
Jak to mowia lepiej pozno nic wcale Swoją drogą to tyle tu pisało Majowych Mam a na forum sie mało udziela coś.. ;P
Imie:Jolanta wiek: 21 związek:od 6 lat razem, od 07.06.2008r małżeństwo termin porodu:wg OM 15.05 Ilosc dzieci :pierwsze w drodze zawod:studentka pielęgniarstwa skad jestem:Gdańsk co lubie robic:filmy, internet, spacery, męczenie męża