Marynia88
Moderator
A @Malina126 wczoraj też stłuklam sobie tel więc łącze się w bólu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U Nas spanie tylko w 3 latkach. Ja we wrześniu raczej odpuszczę, syn też mówi że nie chce. Spróbujemy od października ale jeśli nie będzie spał to spróbuję jeszcze za miesiąc a jak nie to całkiem rezygnuję.Odniosę się do spania w przedszkolu. Moi chłopcy spali w 3,4 i 5 latkach do połowy roku, na koniec to już był problem bo wieczorem ciężko było ich położyć. Kladli ich 12.30 a 14.30 budzili bo 14.45 był podwieczorek.
O to może u Nas jednak się uda.Dodam, że starszy rok przed przedszkolem spędził w domu z nianią i nie spał już w dzień. Natomiast w przedszkolu tak![]()
Trzymam kciuki. Może fakt, że inne dzieci śpią też jakoś podziała.O to może u Nas jednak się uda.
U nas tak samo było. W domu nie śpi w dzień, a w przedszkolu pada. Domyślam się, że ma tam więcej atrakcji i mózg jest zmęczony.Dodam, że starszy rok przed przedszkolem spędził w domu z nianią i nie spał już w dzień. Natomiast w przedszkolu tak![]()
He he, też tak mam, że jakoś z jednym trudniejKurde jak to jest - dzisiaj oboje dzieciaczków w domu i ja mam nawet czas by coś na forum naskrobaćjak jest tylko córka to brak czasu na wszystko