Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
3 lata temu zapisałam córeczkę do Kinder'ków. Z perspektywy czasu, okazało się, że był to super wybór. Panuje tutaj przyjazna, rodzinna atmosfera. Stały kontakt z rodzicami. Ciocie zaangażowane, pełne pasji i oddania. Zawsze jest ciekawie i wesoło, a moja córcia mówi po angielsku ! Szczerze polecam. Zadowolona Mama.
Witam się i ja
Chyba mnie już nikt nie pamięta. Chciałabym tylko dodać otuchy tym, których Maluszki nie dostały się do przedszkola. Znam to z autopsji, bo identyczną sytuację miałam 2 lata temu, gdy chciałam Bruna posłać do przedszkola. Nie dostał się w pierwszym naborze, ale w drugim już bez problemu. Nie wszyscy podpisują umowy i wówczas zwalniają się miejsca, poza tym część rodziców chodzących już dzieci rozwiązuje umowy w maju, i też zwalnia się kilka wolnych miejsc. Wiem jakie są nerwy przez to.
Nina, zaś została przyjęta w tym roku, w pierwszym naborze Bruno ją wciągnął