iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hura moja jednak tez idzie od poniedzialku do przedszkola!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
D teraz nie mialam obaw ale jak zaczela Was podczytywax
Buuu ,jakis strach mnie oblecial..Wezcie torche pozytywniej pogadajcie co
Moja Noemi bedzie startowac z 2 latka i 3 miesiace wdodatku wiecej gada po polsku (bo my z DE) Ciekawe jak sie porozumieja...
Ogolnie jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wszytstkim naszm pocuechom zaklimatyzowanie pojdzie glado i chetnie beda chodzic do przedszkola...:-)
synkowi bardzo się spodobało w przedszkolu i nie bardzo chciał z niego wychodzić
jedyny negatyw to to że próbuje dominować i jak coś mu nie wychodzi to jest płaczliwy
mam nadzieje że Panie jakoś nad nim zapanują:-)
8-14.15
a wy jak zamierzacie zostawiać swoje pociechy w tych pierwszych dniach?
Klaudusia z reszta tez :-) podobne sa do siebie...
np.na majtki mowi "kapik"
jak chce pic moowi "ociu"
No ale jakos sie pewnie dogada...
A narazie bedzie chodzic na 5 godzin...

:-(, lament, łzy, trzymanie mnie za nogę. Łącznie z mówienie, że ja jestem jeszcze malutki. Dyrektorka przedszkola kazała mi go zostawić tak jak stał i wyjść, dobrze, że była tam moja bardzo dobra koleżanka to go zaprowadziła do sali, ale i tak nie dał się jej przebrać. No ale w sali pani wzięła go na ręce i jak kumpela mu znikła z oczu to przestał płakać. Zobaczymy co pani mi powie jak po niego pójdę. Ja wyszłam z tego przedszkola i sama się popłakałam:-(