Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. My płacimy 750zł i nie ma w tym żadnych dodatkowych zajęć. Za angielski 2 razy w tygodniu musielibysmy dopłacić coś 40zł. jakbym się zdecydowała na logopedę i angielski wychodziłoby 1200zł, a plac zabaw beznadziejny, warunki taki sobie a i tak było to najtańsze przedszkole prywatne w okolicy
. Większość poniżej 1000zł podstawowej opłaty nie schodzi. U nas za logotede sie nie placi w przedszkolu,Ola byla raz ale nic nie mowili u oplacie jakiej kolwiek.Sam fakt, że będziemy mieli 200m a nie 2,5km do przedszkola to dla mnie duża radość, i połowe tańsze to państwowe, będzie nas stać na dodatkowe zajęcia, bo też tańsze. W tym prywatnym za logopedę nam krzyknęli dodatkowo 35zł za pół godziny co wychodziło prawie 300zł na miesiąc
, a i tak płacimy 750zł.
A w państwowym logopeda kosztuje 40zł na miesiąc :-), a przedszkole wychodzi coś koło 300zł jak dziecko jest cały miesiąc.
A mam pytanie bo tu nie było czegoś takiego, czy w państwowym ten komitet rodzicielski to się płaci co miesiąc czy raz na rok?
Bo nie wiem czy doliczać go do ?