J@god@
IV-V 2005, X 2009
dowiedziałam się, że komitet u nas jest doliczany co miesiąc więc w tej chwili to państwowe przedszkole do którego Krystian idzie od września kosztuje:
Opłata za przedszkole wynosi:
138,00 zł opłata stała
120,00 zł koszty wyżywienia(6zł x 20 ilość dni w miesiącu)
43,00 zł Rada Rodziców
niestety na ich stronie internetowej nie ma nic o cenie zajęć dodatkowych. Jedynie, że są takie:
Język angielski
Logopedia
Tańce
Korektywa
Rytmika
ale w tym roku najmłodsza grupa ma logopedię i rytmikę, pozostałe są dla grup II,III,IV.
oraz, że:
Dla dzieci uzdolnionych z gr 3 i 4 prowadzone są bezpłatnie kółka zainteresowań:
Kółko teatralne ,
Kółko plastyczne.
Ja czytałam na drzwiach przedszkola, że logopedia to 40zł, a pozostałe zajęcia były po 30zł miesięcznie.
Ale koleżanka mi mówiła, że jedna logopeda bierze 10zł za zajęcia, więc nie wiem dokładnie.
Ile by nie było to i tak sporo taniej niż w prywatnym do którego teraz chodzi Krystian :-)
Opłata za przedszkole wynosi:
138,00 zł opłata stała
120,00 zł koszty wyżywienia(6zł x 20 ilość dni w miesiącu)
43,00 zł Rada Rodziców
niestety na ich stronie internetowej nie ma nic o cenie zajęć dodatkowych. Jedynie, że są takie:
Język angielski
Logopedia
Tańce
Korektywa
Rytmika
ale w tym roku najmłodsza grupa ma logopedię i rytmikę, pozostałe są dla grup II,III,IV.
oraz, że:
Dla dzieci uzdolnionych z gr 3 i 4 prowadzone są bezpłatnie kółka zainteresowań:
Kółko teatralne ,
Kółko plastyczne.
Ja czytałam na drzwiach przedszkola, że logopedia to 40zł, a pozostałe zajęcia były po 30zł miesięcznie.
Ale koleżanka mi mówiła, że jedna logopeda bierze 10zł za zajęcia, więc nie wiem dokładnie.
Ile by nie było to i tak sporo taniej niż w prywatnym do którego teraz chodzi Krystian :-)
plac maja fajny
, nic nie skutkują moje gadki do niego typu, że już duży, że pójdzie do przedszkola itp. pewnie panie będą pomagały no ale nie jeden Staś będzie w przedszkolu. Może do września się nauczy. No cóż poczekamy i zobaczymy jak to będzie.
.
.