Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A lekarz co mówił na ten temat?Wiem że najlepiej usunąć ale pytam tylko czy ktoś miał taką sytuację i czy któraś doniosła ciążę
Wydaje mi się, że nawet jeżeli ktoś Ci napisze ze tak donosił ciąże/nie, poronił to jednak nic to nie będzie znaczyło, jak będzie u Ciebie. Najlepiej udaj się do dobrego lekarza, który się na tym zna. Jeżeli będzie trzeba wykonać zabieg, to potem ważne jest żeby po zabiegu nie zrobiły się zrosty, które mogą utrudnić zajście w ciąże.Wiem że najlepiej usunąć ale pytam tylko czy ktoś miał taką sytuację i czy któraś doniosła ciążę
Tak polecono mi dwóch m.in.Ludwina ale obiło mi się że przyjmuje prywatnie więc muszę do tego drugiego na NFZWydaje mi się, że nawet jeżeli ktoś Ci napisze ze tak donosił ciąże/nie, poronił to jednak nic to nie będzie znaczyło, jak będzie u Ciebie. Najlepiej udaj się do dobrego lekarza, który się na tym zna. Jeżeli będzie trzeba wykonać zabieg, to potem ważne jest żeby po zabiegu nie zrobiły się zrosty, które mogą utrudnić zajście w ciąże.
Dobrym lekarzem od wad macicy jest dr Ludwin (przyjmuje w Krakowie i Warszawie), dr Doniec (Warszawa) czy tez dr Zofia Borowiec (Wrocław). Jest również jakiś dobry lekarz w Poznaniu ale nie pamietam nazwiska.
U mnie przez lata było podejrzenie macicy dwurożnej, a okazała się mała przegroda, która została usunięta.