Beataw1991
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Jezli partner by was uderzyl (kiedy trzymałam dziecko na rękach ) , dalybyscie druga szanse ?
Jezli partner by was uderzyl (kiedy trzymałam dziecko na rękach ) , dalybyscie druga szanse ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie. Uderzył raz, uderzy znowu. Tym bardziej, że zrobił to przy dziecku.Hej dziewczyny
Nie.Hej dziewczyny
Dziękuje bardzo ale jestem za granica i muszę wrócić do polski jakośNie.
Odejdź zanim będzie za późno bo będzie tylko gorzej. Nawet się nie zastanawiaj. Potrzebujesz jakiejs pomocy?
Mam nadzieję, że masz do pl gdzie wrócić. Nie zastanawiaj się, wiem że jest Ci ciężko, ale to jest przemoc. Dziecko może też być jego ofiarą...Dziękuje bardzo ale jestem za granica i muszę wrócić do polski jakoś
Mam nadzieję, że masz do pl gdzie wrócić. Nie zastanawiaj się, wiem że jest Ci ciężko, ale to jest przemoc. Dziecko może też być jego ofiarą...
Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy pisz. Jest Nas tak wiele na forum.
Rozumiem. Oby szybko udało Ci się wrócić. Jeśli masz gdzie to dobrze, ale gdybyś potrzebowała pomocy pisz śmiałoDziękuje bardzo ale jestem za granica i muszę wrócić do polski jakoś