Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm kisiel ze śmietana?! To takie ciazowe polaczenie czy ją po prostu nie wiem co dobre. Nigdy tak nie jadlam;-)ooo te racuszki jutro zrobięnawet dziś bym zrobiła gdym przed chwilą nie zjadła pól litra kisielu ze śmietaną
![]()
ani w temacie deseru polecam ten torcik bez pieczenia
niebo w gębiedziś się właśnie zabieram za zrobienie go, mój Mąż uwielbia
Szybki Torcik bez pieczenia |Tort bez pieczenia przepis na torcik owocowy | Deserek.TV - Przepisy kulinarne na ciasta i desery, domowe wypieki. Video Przepisy Kulinarne ze Zdjęciami i filmami wideo.Dietetyczne przepisy i zdrowa żywność, mrożona kawa -
ja też, ja też zrobiłam, anglestw sama sobie reguluję krzywą cukrową dzięki Twojemu przepisowi hahaha, małż taką miał michę uśmiechniętą, bo ja nie umiem piec, a tu Cię mam ciasto żona zrobiła mniamZrobiłam na sobotę, bardzo smaczny chociaż dla mnie za słodki i następnym razem dam mniej cukru
Ale muszę niedługo zrobić go ponownie bo mężowi ogromnie smakował a że goście byli i w sobotę i w niedzielę to zjedli![]()

Anii dziś mija 3 dzień marynowania i już nie mogę się doczekać - wieczorem upieke (kaczek i schab) i już się oblizuje na sama myślDziś polecam Wam ten przepis:
Wielkie Żarcie - Przepis - Świąteczny karczek pieczony - do pieczywa
Robię tak i karczek i schab i łopatkę i jako mięsko do chleba i robię jako danie obiadowe, jemy na ciepło np. z sosem grzybowym.
Piekłam mięso z wielu przepisów i nigdy nie było tak smaczne jak z tego, co prawda trzeba te 2-3 dni marynować ale warto. Polecam!
dam znać jak mi wyszło.