Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm kisiel ze śmietana?! To takie ciazowe polaczenie czy ją po prostu nie wiem co dobre. Nigdy tak nie jadlam;-)ooo te racuszki jutro zrobięnawet dziś bym zrobiła gdym przed chwilą nie zjadła pól litra kisielu ze śmietaną
![]()
ani w temacie deseru polecam ten torcik bez pieczenia
niebo w gębiedziś się właśnie zabieram za zrobienie go, mój Mąż uwielbia
Szybki Torcik bez pieczenia |Tort bez pieczenia przepis na torcik owocowy | Deserek.TV - Przepisy kulinarne na ciasta i desery, domowe wypieki. Video Przepisy Kulinarne ze Zdjęciami i filmami wideo.Dietetyczne przepisy i zdrowa żywność, mrożona kawa -
ja też, ja też zrobiłam, anglestw sama sobie reguluję krzywą cukrową dzięki Twojemu przepisowi hahaha, małż taką miał michę uśmiechniętą, bo ja nie umiem piec, a tu Cię mam ciasto żona zrobiła mniamZrobiłam na sobotę, bardzo smaczny chociaż dla mnie za słodki i następnym razem dam mniej cukru
Ale muszę niedługo zrobić go ponownie bo mężowi ogromnie smakował a że goście byli i w sobotę i w niedzielę to zjedli![]()

Anii dziś mija 3 dzień marynowania i już nie mogę się doczekać - wieczorem upieke (kaczek i schab) i już się oblizuje na sama myślDziś polecam Wam ten przepis:
Wielkie Żarcie - Przepis - Świąteczny karczek pieczony - do pieczywa
Robię tak i karczek i schab i łopatkę i jako mięsko do chleba i robię jako danie obiadowe, jemy na ciepło np. z sosem grzybowym.
Piekłam mięso z wielu przepisów i nigdy nie było tak smaczne jak z tego, co prawda trzeba te 2-3 dni marynować ale warto. Polecam!
dam znać jak mi wyszło.