agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Masiula a może zrobisz pomysl na soczystego kurczaka ale tego czosnkowego.Ja jak mam lenia to zawsze to robie bo malo przytym zachodu:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hahahaha nie moge sie ze smiechu powstrzymac bo wyszedł suchy jak wiór, wrecz zjarany jak Lepper po solarce.Ja dziś na obiad robię leczo, mniam, palce lizać.
, nie wytrzasnę, a ja innego lecza nie uważam
.Bo ja też ostatnio miałam ochote, ale o tej porze roku kabaczka/cukinii, nie rozróżniam, nie wytrzasnę, a ja innego lecza nie uważam
.
.no bo widzisz, ja jestem cwana i zapobiegliwa i znów moje słoiczki okazały się strzałem w dziesiątkę.Lorien, a z czego robiłaś to leczo? Bo ja też ostatnio miałam ochote, ale o tej porze roku kabaczka/cukinii, nie rozróżniam, nie wytrzasnę, a ja innego lecza nie uważam
.
Chyba, że masz jakiś ciekawy przepis;-).
no bo widzisz, ja jestem cwana i zapobiegliwa i znów moje słoiczki okazały się strzałem w dziesiątkę.
Kabaczek, papryka i pomidory razem ugotowałam sobie w lecie - i do słojów
Reszta na bieżąco :-)
. Podeślij jeden słoiczek
, prosi;-)
.