reklama
Bez pracy nie ma kołaczy
ale dobrze, leeeeeeeeeeeeeeci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niezdara, nie złapałaś i się rozbił![]()
no ładnie, teraz mam jeszcze kupę sprzątania
;-)
![]()
oj buraczki łatwo nie zejdą![]()
Kocham was dziewczyny

Uśmiałam się do rozpuku 

K
konto usuniete
Gość
a u nas w czwartek big party:-)
moja siostra konczy 18 lat a mamusia 54
no i menu zapowiada sie przepysznie
karkowka zapiekana, salatki, obowiazkowo tortille antenki bo ostatnio zrobily furoreno i brak pomyslu inne takie male przekaski, typu koreczki itd.
co podajacie jeszcze na stolach bo my z mama juz brak pomyslow
moja siostra konczy 18 lat a mamusia 54

no i menu zapowiada sie przepysznie

karkowka zapiekana, salatki, obowiazkowo tortille antenki bo ostatnio zrobily furoreno i brak pomyslu inne takie male przekaski, typu koreczki itd.
co podajacie jeszcze na stolach bo my z mama juz brak pomyslow

AbEjA
Mamy styczniowe 2007
ja ostatnio często podaję pałki z kurczaka albo skrzydełka z piekarnika. W niedziele miałam gości i wyszły mi hot wings (tyle, że bez panierki) - obżerali się jak nie wiem.
Podobno dobre są marynowane w sosie sojowym i startym swiezym imbirem, ale osobiscie nie probowalam jeszcze, bo trzeba je zamarynować dzień wcześniej a ja nie mialam kiedy.
Ponadto furrorę u mnie zrobily ostatnio zapiekane paróweczki z serem zołtym w kożuszkach - czyli w ciescie francuskim. Naprawdę palce lizac a proste jak nie wiem - ciasto kupilam w markecie :-)
Podobno dobre są marynowane w sosie sojowym i startym swiezym imbirem, ale osobiscie nie probowalam jeszcze, bo trzeba je zamarynować dzień wcześniej a ja nie mialam kiedy.
Ponadto furrorę u mnie zrobily ostatnio zapiekane paróweczki z serem zołtym w kożuszkach - czyli w ciescie francuskim. Naprawdę palce lizac a proste jak nie wiem - ciasto kupilam w markecie :-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
ja tez nie przepadam za owocami morza
i raczej sie nie przekonam-chociaz brzmi smakowicie
za to parowki w ciescie francuskim robimy baaaardzo czesto i faktycznie sa mega pyszne

i raczej sie nie przekonam-chociaz brzmi smakowicie

za to parowki w ciescie francuskim robimy baaaardzo czesto i faktycznie sa mega pyszne