reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

przepisy kulinarne :)

frotka ty to zawsze cos fajnego wynajdziesz:tak:

moze sprobujemy tego pasztetu;-)

a ten suszony schab no no no;-) daj znac jak wyszedl!
Pasztet robię od dawna.Zabłysnęłam nim przed teściową, ona przepis porozdawała pól miastu:)
Na Wielkim Żarciu mamy forum i wiem od znajomych ,ze schabik palce lizac:)
Jeszcze napisze mój przepisik na mięsko gotowane.Schabik z piekarnika bywa suchy jak wiór:)a z wody jest boski:)No i wędlinki domowe bez konserwantów, barwników i ulepszaczy:)

Dopisuję przepis na pierniczki sprawdzony wczoraj wieczorem.http://www.wielkiezarcie.com/recipe38624.html
Dodałam wiecej mąki, bo ciasto bardzo mi sie kleiło.Fotki przed lukrowaniem:)[url=http://pokazywarka.pl/1wthcz/]Zdjęcia[/URL]

Ostatnia edycja:
reklama
zrobiłam pierniki :)
faktycznie trzeba dodac maki bo ciasto sie strasznie lepiło normalnie super glue;-)
zrobilam 2 partie. Jedna cienko ciasto rozwałkowałam a druga grube ciasto i ta druga partia lepsza bo pierwsza twardawe
Frotka moje pierniki do Twoich sie umywaja :) moje jakies koslawe:p
ale robilam pierwszy raz ;-)

Marcia Serce włożyłaś napewno posmakują Twoim najblizszym:)Też robiłam odrazu z podwójnej porcji i grubo wałkowałm .Przy przeprowadzce wcieło mi gdzieś najfajniejsze foremki ale w tesco sa na sztuki musze dokupic jakies fikusne:)Te twardsze pierniki włóż do metalowej puszki albo jakiejs reklamówki i wsadź razem przekrojone połówki jabłka.Mogą byż też skórki z jabłek.Pierniki wchłoną z nich wilgoć.Lukrowanie tez pomaga zmiekczyć:)Do 1 białka ubitego na pianę dodajesz 200g cukru pudru i jeszcze chwile ubijasz,wychodzi super lukier:)

ja miałam kijowe foremki musze poszukac innych :) bede w tesco to moze upieke przed swietami jeszcze. Fajny patent z tymi jabłkami. Ja chyba włoże do sloika a jutro zrobie lukier

reklama
widzialam je tylko one małe są...

Frotka robilas przepis na tarte? chodzi za mna tarta owocowa albo z budyniem
chcialabym kupic formy szklane i zrobic niespodzianke Ł. i cos fajnego upiec

Do góry