• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przepisy na obiadki dla naszych Skarbów.

:-D
Kiedys marzylam, aby miec kroliczka - prosilam chlopaka aby mi kupil w prezencie, ale powiedzial, ze nie, bo kroliki strzelaja sperma :szok:
Ale sentyment do kroliczkow ciagle mam :-D

reklama
Czarownica całe jajko po 10 miesiącu :tak: A żółtko to ja robię tak, że gotuję całe jajko, przekrawam na pół i z jednej połówki wyjmuje i daję do zupki przed zmiksowaniem, można też wlać surowe do zupki i zagotować.

Mam do was pytanie, mój Olek ma teraz skończony 7 miesiąc i szczerze mówiąc zaczełam mu sama gotować jedzonko ścieram i miksuję myu cielęcinkę, jabłuszko, ziemniaczka, daję żółtko jaja i marcheweczkę, zastanawiam się, w co jeszcze mogę wzbogacić mu dietę i liczę na waszą pomoc :)
3

ja patzre na to slioczkowe jedzonko i stsram sie robic z tych samych produktow! choc kalafiorka juz raz dosatla moja pediatra mowila ze moze dostac troche kalafiora, buraczka, brokule, brukselke....
a dzis widzialm ze od 9 mies jest spagetti w slioczku tylko nie pamietam jakiej firmy:-)

reklama
A żółtko to ja robię tak, że gotuję całe jajko, przekrawam na pół i z jednej połówki wyjmuje i daję do zupki przed zmiksowaniem.

Ja właśnie tak robię.
Nie chce mi się dawać surowego, tym bardziej, że nie chce mi się najpierw jakoś dzielić płynne żółtko na 2. Zupkę gotuję max na 2 dni, więc całe żółtko to za dużo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry