Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja od 3 dni apetytu nie mam :-(
nie chcesz mnie przygarnąć ? haha widzę masz głowę pełną pomysłów świetnie to wygląda przy Tobie to normalnie można apetyt odzyskać ... i też mam ochotę na bób tylko do sklepu nie chce mi się iść tym bardziej że nie mam pewności czy będzie 
mój to w ogóle nie je warzyw
żadnych sałatek itp ;-) mięso owszem wcina chyba każde ale ogólnie nie lubi eksperymentów chociaż on to pikuś z moją Niną to jest problem ta nie je nic :/ kanapki tylko z szynką i to konkretną bez skórki i ogórkiem -_- z mięs tylko panierowana pierś i pulpety w sobie koperkowym ;sorry: ostatnio naleśniki polubiła ale suche
o i jeszcze spaghetti zje i paluszki rybne to by było na tyle z dań obiadowych ... żadnych sałatek nic
nawet pani psycholog się pytałam co z nią robić ale niestety nic się nie da po tatusiu ;-) może z czasem będzie się przekonywać żeby jeść więcej ... ja to pochłaniam wszystko