• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przepisy styczniówek - smacznego!

reklama
NIEOBECNA - :szok: nie chcesz mnie przygarnąć ? haha widzę masz głowę pełną pomysłów świetnie to wygląda przy Tobie to normalnie można apetyt odzyskać ... i też mam ochotę na bób tylko do sklepu nie chce mi się iść tym bardziej że nie mam pewności czy będzie :-p

femme fatal - przygarnę, przygarnę :D Zawsze jak coś gotuję to wychodzi mi porcja na 10 osób. :D Szkoda tylko, że dla mojego chopa prawdziwy obiad to schabowy. Dziś znowu będzie żartobliwie marudził, że mu zieleninę daję ("co ja, krowa jestem żeby trawę jeść?"). :D Ryby się nie tknie - bo ości itp. A bym zjadła takiego pstrąga pieczonego w folii z masłem czosnkowym i do tego ćwiartki ziemniaków zapiekane... W sumie to bez przerwy bym coś jadła - wczoraj pochłonęłam cały słoik nutelli. :D

Nieobecna oj wątpię żebyś miała gorzej niż ja :-D mój to w ogóle nie je warzyw :-D żadnych sałatek itp ;-) mięso owszem wcina chyba każde ale ogólnie nie lubi eksperymentów chociaż on to pikuś z moją Niną to jest problem ta nie je nic :/ kanapki tylko z szynką i to konkretną bez skórki i ogórkiem -_- z mięs tylko panierowana pierś i pulpety w sobie koperkowym ;sorry: ostatnio naleśniki polubiła ale suche :confused2: o i jeszcze spaghetti zje i paluszki rybne to by było na tyle z dań obiadowych ... żadnych sałatek nic :angry: nawet pani psycholog się pytałam co z nią robić ale niestety nic się nie da po tatusiu ;-) może z czasem będzie się przekonywać żeby jeść więcej ... ja to pochłaniam wszystko :-D

reklama
Mój to na szczęście zjada co mu daję :-D Sałatki lubi bardzo, mięcho obowiązkowo, ale żeby był obiad to muszą być ZIEMNIAKI! Czasem mam już dość obierania, to chodzi i marudzi :-D Jak jest w domu, to to wykorzystuję - "obierzesz ziemniaki, czy mam ugotować ryż?" :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry