nieobecna87
Fanka BB :)
Femme Fatal - No to niewiele pogotujesz, w kółko to samo. :/ Może za jakiś czas jej przejdzie i zacznie jeść inne rzeczy. Czy od małego tak ma?
Mój Antek na razie zje prawie wszystko - oprócz marchewki. Ale np. jabłka pokrojonego w kawałki się nie tknie - musi mieć w całości.
I ma tak, że jak jest coś nowego, czego jeszcze nie jadł to nawet nie spróbuje wsadzić do buzi. A najbardziej lubi parówki i kabanosy (prawdziwy mięsny facet!).
Gosiane - muszle to szybka i prosta przekąska, sprawdza się gdy przychodzą goście. A jak zostanie farszu to można dodać ryżu lub kuskusa, kukurydzę i mamy gotową sałatkę.
Kocham piec i gotować!
A najbardziej to jeść
Mój Antek na razie zje prawie wszystko - oprócz marchewki. Ale np. jabłka pokrojonego w kawałki się nie tknie - musi mieć w całości.
Gosiane - muszle to szybka i prosta przekąska, sprawdza się gdy przychodzą goście. A jak zostanie farszu to można dodać ryżu lub kuskusa, kukurydzę i mamy gotową sałatkę.
Kocham piec i gotować!
A najbardziej to jeść
ale tyle dobrze że chociaż próbuje od kilku miesięcy zaczęła jeść niektóre ciasta bo tak tylko moje marchewkowe nigdy tortu nie zjadła nawet
tak więc mam nadzieje że powoli idziemy w dobrym kierunku bo teraz to gotuje dla Niny osobno dla męża i dla siebie
ja nie chce widzieć nawet rachunku za prąd