ostraszka
kwietniowa mama
moniqsan - co robisz by lassagne ci sie rozwalila jak wyciagasz? Ja kiedys robilam taki obiadek ale szlak mnie trafial jak wyciagajac na talerz wszystko sie rozwalilo i nie ladnie to wygladalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)


Dzięki. Ja uwielbiam gorycz portera żywcowego więc myślę że dla mnie by się nadał 


;-)
Ja na brytfance 20x30 robię 3 warswty makaronu (makaronu nie gotuję - jeśli jest dokladnie przykryty jeszcze ciepłym sosem to po 30 minutach na bank jest miękki)12 litra spirytusu 90%[

Tylko że te sklepowe (myślę o oryginalnych włoskich) suszone są długo na powietrzu, na słońcu (widziałam kiedyś ten proces). Czy te domowe są porównywalne? Jaki mają kolor po zamarynowaniu?
.Za rok zrobię w pełni sezonu(czerwiec-lipiec) bo wtedy to pomidorki i po 2 zł i mają super aromat.Na suszenie wychodzi ok 2 dni(w suszarce) ale potem można się delektować ich wspaniałym smakiem. Kolorek mają brązowo-czerwony.