reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeprowadzka do wlasnego pokoju - pokoik/kącik maluszka

sylwia532 pisze:
ja tez tak zerkalam i chyba jeszcze poscieli nie ma tylko kocykiem przykryte

ja nie ubieram moj mezyk to zrobi jak bede w szpitalu-tak na swiezo bedzie

czy tylko ja nie mam lozeczka??????????
musze po wyplatce sie wybrac z chlopem na ostatnie zakupy czyli:lozeczko+materac,wozek,fotelik,wanienka

a mam pytanie w cym wynosicie dzidziusie ze szpitala:w foteliku czy w gondolce od wozka????????bo ja tak myslalam i mi wygodniej bylo by w gondoli

zdecydowanie w foteliku ze względów o których napisała osinka

reklama
rzeczywiecie pościeli jeszcze nie ubralam

to dobry pomysl zeby zrobił to mezus kiedy ja bede w szpitalu odpoczywala po porodzie
a fotelik tez mam miec od kolezanki i w nim mam zamiar przywiesc malucha ze szpitala

Ja mam do szpitala 5 minut na nogach, więc myślę, że chyba będę maleństwo trzymała na rękach, chyba sama będę się mniej denerwować. Tymbardziej, że podróż będzie trwała 2 minuty :-) No ale to jeszcze zobaczymy...

ja w sumie tez 5minut samochodem
ale ostroznosci nigdy za wiele a poza tym chyba sa takie przepisy ze dziecko musi byc w foteliku
chyba niemilo by bylo w piersze wielkie wyjscie na swiat dostac mandat :laugh: :laugh: :laugh:

Właśnie, muszę mężusia przez weekend zmobilizować, żebyśmy wreszcie przymierzyli fotelik do autka i nauczyli się go sprawnie zapinać. Żeby potem nie było stresu ;D
A co do pościeli, to mam wypraną i wyprasowaną, ale nie ubraną. Też myślę, że mężuś to zrobi, jak ja będe w szpitalu. Teraz by się jeszcze pewnie zapruszyła.

reklama
pew3nie niech troszke poczuja sie w roli tatusia jak beda slac posciel swojej kruszynce ehhhhhhhhhh chcialabym tak swojego widziec jak to robi

Do góry