może mogłabyś podać mi numer telefonu do siebie?zadzwoniłabym i pogadałybysmy na spokojnie tak byłoby mi najłatwiej. mój email to mena1989@tlen.pl zadzwoniłabym do Ciebie oki bardzo mi na tym zależy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, od kilku dni zmagam się z podobnym problemem. Na USG w 12 tyg ciąży lekarz wykrył u mojego dzidziusia przepuklinę pępowinową ( w wynikach wpisał pępkową,ale z tego co już się doinformowałam to taki płód ma przepuklinę pępowinową), nie mam podanej wielkości tej przepukliny ale informacje, ze wciągnęła już wątrobę, jelita i ciągnie żołądek, który jak na razie jest nadal w obrębie brzuszka, ale nie wiadomo jak będzie później...czekam teraz na wyniki testu PAPP-A, dopiero będą za 2 tygodnie i odchodzę już od zmysłów. Lekarz robiący USG zasugerował mi, że to bardzo ciężki przypadek i między wierszami wyczytałam, że powinnam przerwać ciążę. Szukam wszelkich informacji dotyczących tej choroby, dałyście mi trochę nadziei, ale widzę ze Wasz problem był mniejszy, mniejsza przepuklina u Waszych dzidziusiów...proszę dajcie znać, jak przebiegło rozwiązanie i późniejsze operacje, czy znacie przypadki podobne do mojego...pozdr!