• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Przepuklina pępowinowa

Cześć czy ktoś jeszcze niestety ma ten problem z brzuszkiem? u mnie ogromna przepuklina stwierdzona w 10 t, Jeszcze nie wiadomo jaka dokładnie. W najbliższym tygodniu będą dokładniejsze badania w 3d i krew na markery. Mam nadzieje, że coś zmieni się na plus,

reklama
Cześć czy ktoś jeszcze niestety ma ten problem z brzuszkiem? u mnie ogromna przepuklina stwierdzona w 10 t, Jeszcze nie wiadomo jaka dokładnie. W najbliższym tygodniu będą dokładniejsze badania w 3d i krew na markery. Mam nadzieje, że coś zmieni się na plus,
Witam, jestem w 23tc synek też ma przepukline pępowinowa, w której mamy wątrobę.... Proszę o kontakt osoby z podobnymi problemami... KASIA

malamrowka Moja córcia ma przepuklinę pępkową więc mogę w miarę możliwości pomóc Ci,odpowiedzieć na jakieś pytanie.
Witam, wiem że wątek dość stary u mojego dzidziusia w 13 tyg wykryto przepuklinę pępowinowa z zawartością zoladka, wątroby i jelit. Czekam na wyniki amniopunkcji z krwi wszystko wszystko dobrze. Czy ktoś miał taki przypadek?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry