A
Agutek
Gość
hehe
nie zwracam uwagi, ktora noga wstaje
nie zwracam uwagi, ktora noga wstaje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nowy przesad.
Jak sie przyszla mama przestraszy czegos i zlapie sie np za buzie , czy za reke czy gdziekolwiek indziej to dzidzia bedzie mila tam myszke![]()
![]()
To sie sprawdzilo na przykladzie moje babci.![]()
![]()

Wszedzie mi dziewczynka wychodzila i tak mi wszytkie babcie i ciocie i mamy mowily a tu prosze bardzo chlopaczek jak sie patrzy.

Cos te przesady dotyczace plci malo sie w moim przypadku sprawdzily.![]()
![]()
Wszedzie mi dziewczynka wychodzila i tak mi wszytkie babcie i ciocie i mamy mowily a tu prosze bardzo chlopaczek jak sie patrzy.
![]()
![]()
A przepraszam natym tescie na noworodek .pl wyszedl mi w 60 % chlopak wiec jedynie to jakos zblizone bylo.![]()
![]()
A w tym teście wyszła mi córka na ponad 60% 
A tu mi dziś koleżanka (starsza, już babcia ;-)) mówi, że jest na odwrót
Słyszałam już kiedyś o tym, ale wydawało mi się nielogiczne i myślałam, że się ktoś pomylił.. A tu mi matka synów mówi, że oni mieli różowe ubranka.. Czyżby to zależało od regionu??? 
Może to nie pod przesądy podchodzi.. ale mam pytanie - jak to jest: różowe ubranka dla dziewczynki, niebieskie dla chłopca - tak zawsze myślałamA tu mi dziś koleżanka (starsza, już babcia ;-)) mówi, że jest na odwrót
Słyszałam już kiedyś o tym, ale wydawało mi się nielogiczne i myślałam, że się ktoś pomylił.. A tu mi matka synów mówi, że oni mieli różowe ubranka.. Czyżby to zależało od regionu???
![]()