reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przestawić dziecko na butle, pomocy..

Aha rozumiem..
Naturalne mleko jest lekko strawne, myślałam, że jak podam jej butle to się po prostu najje i nie chciałam, żeby się męczyla tylko wyspala.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź

Ale z drugiej strony tak czy inaczej będę musiała zrezygnować z piersi za dwa miesiące a skoro teraz było mi tak ciężko to tym razem też mi się nie uda.. Wiem, że po 6 miesiącu mogę wprowadzać nowe posiłki ale chyba nie mogę zrezygnować z mleka, a może jak nie modyfikowane to zwykle krowie mleko? Jedna dziewczyna poleciła blog do czytania, zaraz będę szukać informacji. Dziękuję jeszcze raz, że zechcialyscie mi pomóc

reklama
Ale z drugiej strony tak czy inaczej będę musiała zrezygnować z piersi za dwa miesiące a skoro teraz było mi tak ciężko to tym razem też mi się nie uda.. Wiem, że po 6 miesiącu mogę wprowadzać nowe posiłki ale chyba nie mogę zrezygnować z mleka, a może jak nie modyfikowane to zwykle krowie mleko? Jedna dziewczyna poleciła blog do czytania, zaraz będę szukać informacji. Dziękuję jeszcze raz, że zechcialyscie mi pomóc
Krowie zdecydowanie odradzam. Bardo uczula. Ja bym próbowała je wprowadzać najwcześniej po 1 roku życia. A swoje odciągane tez probowalas malej dawać?

Krowiego nie bo ono nie jest dostosowane do potrzeb takiego małego dziecka :-)
Mój syn też nie ruszy butelki nawet z moim mlekiem:p
Słuchaj szkoda żeby już nie pila Twojego mleczka jak już tak chcesz na butle to może jak dasz radę ściągać to pomroz sobie swoje mleczko i swoim w butli probuj przekonywać:-)

wszystko zależy od dziecka. Mój jak dostał butle to przespał bite 6h i tak już zostało, ale wiadomo, że są różne dzieci. A próbowałaś butelke mimijumi? ja takiej uzywałam do karmienia mieszanego i używam dalej bo teraz syn pije mleko tylko raz dziennie

wszystko zależy od dziecka. Mój jak dostał butle to przespał bite 6h i tak już zostało, ale wiadomo, że są różne dzieci. A próbowałaś butelke mimijumi? ja takiej uzywałam do karmienia mieszanego i używam dalej bo teraz syn pije mleko tylko raz dziennie
No właśnie spróbuj mimijumi i swoje mleko ja już nie kupuje bo syn będzie mial roczek to bez sensu uczyć do butelki
Ona chyba koło 100 zł nie?

Tak jest dosc droga. Hmm mój ma prawie 17mcy i jeszcze lubi mleko z butli na noc więc nie wiem ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm nie testowałam wiecej specjalnych butelek. Ale po tej nie chciał innych butelek. Od razu kupiłam ta bo nie chciałam zaburzyc kp i się udało. Nazywają ją butelka ostatniej szansy więc może coś w tym jest

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój wcale nie zaakceptował butelki, do roku karmiłam piersią a potem już tylko łyżką a picie kubeczkiem z dzióbkiem, a jest strasznie upartym dzieckiem , zresztą ma to po mnie więc nie upierałam się przy tej butli za bardzo

Do góry