• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przeziębienie - dmuchanie nosa - kaszel

Kormajli

Aktywna w BB
Dzień dobry :) dopadło mnie przeziębienie ciągle smarkam nos, sporadycznie kaszle, mam takie pytanie - wiem może jest ono głupie ,ale jestem przewrażliwiona i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi czy takie dmuchanie częste nosa w ciąży jest szkodliwe dla dziecka w sensie takie napinanie brzucha , kaszel itp ? :) może ktoś mnie uspokoi, bo ciagle się boje , ze zaszkodzę tym dziecku

reklama
Dzień dobry :) dopadło mnie przeziębienie ciągle smarkam nos, sporadycznie kaszle, mam takie pytanie - wiem może jest ono głupie ,ale jestem przewrażliwiona i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi czy takie dmuchanie częste nosa w ciąży jest szkodliwe dla dziecka w sensie takie napinanie brzucha , kaszel itp ? :) może ktoś mnie uspokoi, bo ciagle się boje , ze zaszkodzę tym dziecku
A jesteś w stanie nad tym zapanować i tego nie robić? Nie, bo to naturalny odruch. Nie znajdziesz nigdzie odpowiedzi bo jest oczywista, dziecku nic się nie stanie.

Staraj się dmuchać nie napinając się , możesz śmiało używać kropli do nosa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry