Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zawsze możesz zjeść coś słodkiego i tak jak Loree pisze - położyć się na pleckach no i ...czekać. Dzidzia też człowiek, tylko taki malutkiHej, od dwóch dni mam stan podgorączkowy i generalnie kiepsko się czuję, ale zauważyłam że właśnie od tych dwóch dni słabiej czuję ruchy mojego synka i martwi mnie to. Czy Wy też miałayście coś takiego? Obecnie jestem prawie w 26 tc

mam już jedno dziecko-niestety z wadą serca,której nie da się wyleczyć.Lekarze sugerują,że to wina infekcji w 1 trymestrze.Czy któraś z mam chorowała na grypę we wczesnej ciąży i gorączkowała,a jednak dziecko urodziło się zdrowe??
) Chorowałam tydzień a "leczyłam się" leżąc non stop w łózku i pijąc słabiutką herbatę z cytryną i sokiem z malin. Żadnych leków nie brałam. Mineło a dziecko jest zdrowe jak ryba
Mimo wszystko radze Tobie wizytę u lekarza tak dla bezpieczeństwa... I nie matrw się bo na pewno wszystko bedzie dobrze;-)