Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wady na 100% to nawet porod nie wykluczy, bo czasami coś się objawia późniejHej, jeżeli na USG prenatalnym w 13tc+3 wyszła przezierność karkowa na poziomie 1,5, czy to znaczy że można na 100% wykluczyć wady dziecka?
Lepiej bym tego nie ujęła. Moja córka dostała 10 punktów, a jeszcze w tej samej dobie miała robiony pierwszy zabieg na serduszku.Wady na 100% to nawet porod nie wykluczy, bo czasami coś się objawia później![]()
U mojej córki wadę genetyczną wykryto na połówkowym. Potwierdzono amniopunkcją.Hej, jeżeli na USG prenatalnym w 13tc+3 wyszła przezierność karkowa na poziomie 1,5, czy to znaczy że można na 100% wykluczyć wady dziecka?
Ewentualnie, w którym tygodniu u Waszych maluchów wykryto jakieś wady na USG?
Jejku, współczuję, jak się trzyma malutka?U mojej córki wadę genetyczną wykryto na połówkowym. Potwierdzono amniopunkcją.
Dobrze. Wada jest w 15hromosomie. Później zaczyna chodzić. Pewnie później będzie mówić. Ma tam jakieś swoje ale jest super dzieciaczkiemJejku, współczuję, jak się trzyma malutka?