reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Już po dziękujemy za kciuki. Nie było tak strasznie, zabieg zrobili od razu bo jak się okazało masaże i kropelki nie przyniosły żadnego rezultatu. Marti była bardzo dzielna. Najbardziej mi żal, że ja nie mogłam przy niej być:wściekła/y:. Prosiłam lekarkę, ale nie chciała się zgodzić. Cały zabieg trwał może trzy minutki od momentu kiedy dałam malutką pielęgniarce do momentu kiedy mi ją odniosła.
Przyniosła mi ją zapłakaną, ale u mnie uspokoiła się szybciutko. Jak tylko wyciągnęłam cycusia na pocieszenie, był już banan na twarzy i wręcz atakowała go w locie:-). Bałam się, że może będzie pamiętać, że będzie jej się przypominać, ale nie. Na pocieszenie zajechaliśmy do CH i Martyś sama wybrała dla siebie buty:-D, oczywiście zapakowała je do paszczy. Akurat tak trafiła, że buciki były na nią dobre i jej kupiliśmy.
Przez resztę dnia była ucieszona i radosna, więc mam nadzieję, że zapomniała bidulka moja.
Ale zdziwiłam się bo poczekalnia była pełna dzieci, którym robili te zabiegi, nie wiedziałam, że aż tyle bąbli ma z tym problem. Nasza mała miała tylko jedno prawe oczko, a prawie wszystkie te dzieci po oba oczka. Biedaczki małe.

Teraz ciocie trzymamy mocno kciuki, żeby zabiegu nie trzeba było powtarzać, przez dwa tygodnie znów musimy masować+ kropelki i za dwa tygodnie kontrola.
Żelka daj znać jak po wizycie u tego Ciechana?
Agatka bardzo się cieszę, że żelazo Frania w normie, kulfonek na pewno też, ale lepiej sprawdzić:-)

basiek nasza dzielna księżniczka! cieszę się, że juz po !
agacio super, że żelazo oki , z kulfonkiem napewno tez spoko loko :)
żelka daj znać jak u lekarza

Basiekk dzielna słodka Marti :):) Duuuży buziak od ciotki:****** Trzymam kciuki,żeby kolejny zabieg nie był potrzebny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Basiek-dzielna dziewczynka!!
Żelka trzymam kciuki aby obyło sie bez leków i małemu przesły te tiki!

My dzisiaj byliśmy tez u pediatry bo mały taki jest strasznie zachrypnięty, mało kaszle ale ten głosik ma straszny, i osłuchowo czysty, gardełko też i lekarka stwierdziła żę to raczej zapalenie krtani albo jakiś wirus, dostaliśmy leki.

Olinku zdrowiej szybciutkooo!:*
Zelka dobrze, ze w koncu cos postanowione, trzymam kciukasy zeby leki zredukowaly tiki i nie bylo potrzebne dalsze, mocniejsze leczenie &&
Jeszcze raz wielka buzka dla Marti :**

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry