reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Już po dziękujemy za kciuki. Nie było tak strasznie, zabieg zrobili od razu bo jak się okazało masaże i kropelki nie przyniosły żadnego rezultatu. Marti była bardzo dzielna. Najbardziej mi żal, że ja nie mogłam przy niej być
. Prosiłam lekarkę, ale nie chciała się zgodzić. Cały zabieg trwał może trzy minutki od momentu kiedy dałam malutką pielęgniarce do momentu kiedy mi ją odniosła.
Przyniosła mi ją zapłakaną, ale u mnie uspokoiła się szybciutko. Jak tylko wyciągnęłam cycusia na pocieszenie, był już banan na twarzy i wręcz atakowała go w locie:-). Bałam się, że może będzie pamiętać, że będzie jej się przypominać, ale nie. Na pocieszenie zajechaliśmy do CH i Martyś sama wybrała dla siebie buty
, oczywiście zapakowała je do paszczy. Akurat tak trafiła, że buciki były na nią dobre i jej kupiliśmy.
Przez resztę dnia była ucieszona i radosna, więc mam nadzieję, że zapomniała bidulka moja.
Ale zdziwiłam się bo poczekalnia była pełna dzieci, którym robili te zabiegi, nie wiedziałam, że aż tyle bąbli ma z tym problem. Nasza mała miała tylko jedno prawe oczko, a prawie wszystkie te dzieci po oba oczka. Biedaczki małe.
Teraz ciocie trzymamy mocno kciuki, żeby zabiegu nie trzeba było powtarzać, przez dwa tygodnie znów musimy masować+ kropelki i za dwa tygodnie kontrola.
Żelka daj znać jak po wizycie u tego Ciechana?
Agatka bardzo się cieszę, że żelazo Frania w normie, kulfonek na pewno też, ale lepiej sprawdzić:-)
. Prosiłam lekarkę, ale nie chciała się zgodzić. Cały zabieg trwał może trzy minutki od momentu kiedy dałam malutką pielęgniarce do momentu kiedy mi ją odniosła. Przyniosła mi ją zapłakaną, ale u mnie uspokoiła się szybciutko. Jak tylko wyciągnęłam cycusia na pocieszenie, był już banan na twarzy i wręcz atakowała go w locie:-). Bałam się, że może będzie pamiętać, że będzie jej się przypominać, ale nie. Na pocieszenie zajechaliśmy do CH i Martyś sama wybrała dla siebie buty
, oczywiście zapakowała je do paszczy. Akurat tak trafiła, że buciki były na nią dobre i jej kupiliśmy.Przez resztę dnia była ucieszona i radosna, więc mam nadzieję, że zapomniała bidulka moja.
Ale zdziwiłam się bo poczekalnia była pełna dzieci, którym robili te zabiegi, nie wiedziałam, że aż tyle bąbli ma z tym problem. Nasza mała miała tylko jedno prawe oczko, a prawie wszystkie te dzieci po oba oczka. Biedaczki małe.
Teraz ciocie trzymamy mocno kciuki, żeby zabiegu nie trzeba było powtarzać, przez dwa tygodnie znów musimy masować+ kropelki i za dwa tygodnie kontrola.
Żelka daj znać jak po wizycie u tego Ciechana?
Agatka bardzo się cieszę, że żelazo Frania w normie, kulfonek na pewno też, ale lepiej sprawdzić:-)
P
paulina007
Gość
dzielna dziewczynka. brawo 
lepidoptera
basiek - dzielna dziewczynka, na pewno za mamą;-)

Alex2712
Basiek-dzielna dziewczynka!!
Żelka trzymam kciuki aby obyło sie bez leków i małemu przesły te tiki!
My dzisiaj byliśmy tez u pediatry bo mały taki jest strasznie zachrypnięty, mało kaszle ale ten głosik ma straszny, i osłuchowo czysty, gardełko też i lekarka stwierdziła żę to raczej zapalenie krtani albo jakiś wirus, dostaliśmy leki.
Żelka trzymam kciuki aby obyło sie bez leków i małemu przesły te tiki!
My dzisiaj byliśmy tez u pediatry bo mały taki jest strasznie zachrypnięty, mało kaszle ale ten głosik ma straszny, i osłuchowo czysty, gardełko też i lekarka stwierdziła żę to raczej zapalenie krtani albo jakiś wirus, dostaliśmy leki.
Olinku zdrowiej szybciutkooo!:*
Zelka dobrze, ze w koncu cos postanowione, trzymam kciukasy zeby leki zredukowaly tiki i nie bylo potrzebne dalsze, mocniejsze leczenie &&
Jeszcze raz wielka buzka dla Marti :**
Zelka dobrze, ze w koncu cos postanowione, trzymam kciukasy zeby leki zredukowaly tiki i nie bylo potrzebne dalsze, mocniejsze leczenie &&
Jeszcze raz wielka buzka dla Marti :**
Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Żelka- to czekamy i oby było lepiej z każdym dniem i leczenie nie było konieczne
Basiekk- dzielna niunia i dzielna mama Brawo kotek ! :*
Alex- zdrówka dla syncia :*
Basiekk- dzielna niunia i dzielna mama Brawo kotek ! :*
Alex- zdrówka dla syncia :*