Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Dziewczyny!!!
Znalazłam to w internecie ja czytam i plączę i się śmieję na zmianę. Nie wiedziałam jak to zamieścić więc skopiowałam i wklejam jak macie ochotę to poczytajcie:
Znalezione na innym forum:
Chinski kalendarz wedlug ktorego mozna sprawdzic czy urodzimy dziewczynke czy chlopca, podobno 99% potwierdzalnosci, ja jesli chodzi o zeszla ciaze naleze do 1% Teraz wychodzi mi dziewczynka
Właśnie obejrzałam przerażający dokument o młodych Rosjankach wykonujących aborcję. Straszne jest to że nawet w dzisiejszych czasach gdzie antykoncepcja jest tak rozpowszechniona dzieją się takie rzeczy. Przesyłam linka może któraś z was będzie chciała zobaczyć/ Dzieciobójczynie / Killing Girls (2009) Lektor PL - Filmy Online - EKINO.tv
:-):-):-) kobietki dodalam do 1 listu na 1 stronie rozpiske przeliczenie tygodni ciazy na miesiace zeby kazda latwo to znalazla i mogla sobie policzyc w ktorym jest miesiacu ciazy :-):-):-)