Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, choć dziś jest masakra
. Zmieniałam mokre gatki chyba z 6 razy, do tego zrobił w nocnik, ja uradowana, a siedział prawie 40min, i poszliśmy na dwór pranie powiesić, patrzę, a on na nowo mokry
, nie wiem, skąd on to bierze, sika tak niewiele, a często, więc nie wiem, czy to jest już jego czas, bo czytałam, że dziecko jest gotowe na odstawienie pieluch, jak sika rzadziej, a porządnie. no nic, zobaczymy, poddać się nie mogę, choćby robił mi tak przez całe wakacje, bo wolałabym, żeby do przedszkola nie szedł z pampersami. Do tego Mat mało mówi, choć akurat siiii umie zawołać, ale chyba ma to gdzieś...

i się nie zsikał. Dziś w rano pielucha też sucha była, a wstaliśmy dopiero ok. 9.20, bo jest chory (zapalenie siusiaka akurat

) i tak długo spał. Dr wie że go oduczamy sikania w pieluchy i mówiła, że choroba nie ma przeciwwskazań, byliśmy na basenie i mogła woda podrażnić sprawę.