mamjakty
styczniówka 2009
I ja gratuluję Filipkowi
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Coraz bardziej przeszkadzały pampersy, ja często biegam na siusiu, cień za mną i tak oswoiła sie z sedesem. Sama chętnie siada na nakładke. Machnęłam fajną książke Nauka nocniczka dla dziewczynek FERTLEMAN +GRATIS (1336340161) - Aukcje internetowe Allegro i zaczęłam robić treningi. Sama nie woła, ja pytam czy chce. Czasami zdarzają się wpadki, ale sporadycznie. Teraz pieluszka tylko do spania i na dwór, a nocnik to w ogóle połamany w zabawie i poszedł na śmietnik :-)
lub odwrotnie. Widzę też duże postępy w pokazywaniu chęci na siku. Zaczyna zaciskać udka, czasem przed siku, czasem już po. Wczoraj za to zaczęła niespokojnie kicać. Pytam Ola ty chyba chcesz siku. NIe protestowała no to ją na nocnik. Poleciało dużo dużo siku. Jest taka fajna, zadowolona z siebie gdy słyszy że leci

.