reklama

Przygotowania do porodu!!!

beata- ale mam nadzieję,że się nie obraziłaś?:-) Ja serdecznie zapraszam Cię na główny, nie czytaj od początku, bo fakt nie dasz rady nadrobić, za dużo tego! Przeczytaj kilka ostanich stron, sama coś napisz i zobaczysz, że szybciutko się wciągniesz! A o porodzie w domku pewnie, że pogadamy!:-):-):-) Zapraszam na główny i na wszystkie pozostałe wątki

reklama
Miałam Was pytać- rodzicie same, czy z mężusiami. No ja mam problem, a mianowicie, bardzo, ale to bardzo bym chciała żeby mój mąż był przy mnie,ale ja rodzę w Polsce, a on będzie w Dublinie i co tu dużo gadać obawiam się czy zdąży...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ten temat strasznie mnie męczy, bo wiadomo,że przyjedzie gdzieś w okolicach terminu, ale problem polega na tym,że nie może w Pl za długo siedzieć, bo w IE ma firmę i jakoś się to musi kręcić. No i jak to wszystko pogodzić?!
Martwię się...

moj maz jest tak zaangazowany w caly proces ciazy ze nawet jakbym chciala to i tak bym sie go nie mogla pozbyc ;-). (przeczytal juz 3 ksiazki o ciazy, 1 o wychowaniu dzieci i chyba z 10 magazynow ciazowych!). dyskusje tocza sie tylko wokol tego czy ma byc przy mojej glowie czy przy 'akcji'. a moze twoja mama albo przyjaciolka moglyby ci towarzyszyc? czasami bliskie kobiety sa lepszymi partnerami ciazowymi.

poprzednio rodziłam sama ale teraz wolałabym żeby maz był przy mnie...on chyba też chce:tak:problem polegał na tym ze czułam sie cholernie samotna i to mnie tak wkurzało ze bóle byly tym większe:crazy:teraz juz nie dam sie wykiwac.:tak:

Mysmy rodzili razem a teraz zobaczymy jak bedzie. Nie mamy tu zadnej rodziny, mieszkamy dopiero kilka miesiecy wiec nie wiem czy uda sie gdzies Julka podrzucic na czas. Jak nie to zostane sama i bedzie co ma byc choc mama nadzieje, ze na czas przyjedzie w odwiedziny ktos z rodziny (tzn. moja mama;-):-)) i bedziemy rodzic razem.

reklama
ja będę rodzić z mężem tak jak piszecie najgorsza jest ta samotność a mój mężulek chętny żeby mi towarzyszyć

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry