• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Przygotowania do porodu!!!

reklama
Telma dokładnie tak samo jak ty chciałam rodzic naturalnie a tu dupa:wściekła/y::no:
miałam cc dlatego że miednica za mało spręzna tylko 17:-( i teraz z tego powodu będzie tak samo:-(

ja z momentu naciecia pamietam tylko ze nagle cos mnie zapiekło i dopiero po wszytskim skojarzyłam ze to pewnie było to!:tak:zdecydowanie cieszę sie zę mnei cieli nizbym miała pekną - to wg mniej bardziej kontrolowana rana a i z zagojeniem nie było problemw wiekszych prócz tego ze czasem ciągnie - w sumie jak kazdy szew:dry:
ninja Ty nasz forumowy aniele;-)wszytsko załatwisz i porządeczek jak sie patrzy:sorry2::tak:

w kalendarzu ciąży e-dziecko na trzeci dzień 23 tc (czyli dla mnie na dzisiaj) jest taka rada:
"Czy wiesz, że seks jest dobrym ćwiczeniem mięśni miednicy? To bardzo przyjemne przygotowanie do porodu..."

a zatem drogie panie.. brać mężów w obroty i przygotowujemy się do porodu:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry