Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja spakowałam zarówno jednorazówki, jak i te siateczkowe (kupiłam na allegro). Nawet nie są takie złe, jak sobie wyobrażałam... ;-)
U nas w szpitalu i tak kazali leżeć z pupą na wierzchu, żeby się wszystko wietrzyło, więc majtasy zakładałam tylko jak ktoś mnie odwiedzał, albo jak szłam na badanie:-)
też kupiłam sobie te siateczkowe (2 szt) a ze są wielorazowe wiec pewnie się sprawdzą - na wszelki wypadek wezkę do szpitala jeszcze wzykłe bawełniane - na wyjscie raczej
Asze to mnie pocieszyłaś z tymi majtasami siateczkowymi !
Mi też wydają się miłe w dotyku i co najważniejsze są małe, w przeciwieństwie do tych jednorazowych - mimo, że kupiłam najmniejszy rozmiar, to sięgają mi po pachy..
ja kupiłam 4 pary siateczkowych - jakby co to to nie naruszone oddam kumpeli po porodzie
a wogóle jak je dostałam to zastanawiiałąm się jak to się nosi bo były takie ładne prostokąciki i nie mogłam znaleźć "wejścia" do nich