reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przygotowanie do kwalifikacji refundacji IN vitro

Niuszka2024

Zaciekawiona BB
Cześć,
Jestem umówiona na kwalifikację do refundacji IN VITRO w klinice na 22.01.25. poinformowałam Panią z recepcji, że jestem obecnie na cyklu stymulowanym i czy nie powinnam zaczekać do nowego cyklu. Zapewniła mnie, że nie ma to wpływu na wydanie decyzji do refundacji, jednakże ja mam wątpliwości. Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć? Ktoś kto już to przechodził?
Dodatkowo, mam dokumentację medyczną z lat 2021-05.2023 - na ostatniej wizycie zapis, "dalsze leczenie KLN".
Potem miałam przerwę od lekarzy, myślałam, że może jak odpuszczę to wszystko to może samo się uda. Tak się nie stało.
Kolejne wizyty rozpoczęłam w listopadzie 2024.
Czy to nas nie dyskwalifikuje z refundacji IN VITRO?
Wizytę umówiłam w klinice Bocian.
Dziękuję za podpowiedzi.

reklama