Często tak bywa, że wiedza wiedzą ale kiedy okresu nie ma tyle dni co zapewne opoznia go również i stres to człowiek wkreca sobie różne rzeczy. Sama przerabiałam to kiedy daaaawno temu będąc młodą dziewczyną mimo posiadania jako takiej wiedzy jeszcze wówczs książkowej.[emoji12]Teraz mam już prawie 43 lata ale gdyby była taka sytuacja, że opoznialby mi się okres z paniki tez miałabym różne strachy w głowie nawet jeśli rozsądek podpowiadalby, że to niemozliwe.
Wychodzi na to, że ty urodziłaś sie juz wyedukowana seksualnie na najwyższym poziomie[emoji38]albo wcześnie zainteresowała się tematem, że jesteś teraz skarbnicą wiedzy z tych zagadnień[emoji12]nie musisz autorki worka deprecjonowac,niech kobieta kobiecie przestanie być wilkiem. Chyba, że jest to podswiadoma próba dowartosciowania samej siebie.
Wydaje mi się, że to forum jest po to żeby młodsze koleżanki mogły wejść napisać, poprosić o poradę i uczyć się od starszych lub może i w podobnym wieku ale już w tej kwestii doświadczonych. Jeżeli będziemy tak szydzic jedna z drugiej to niektóre przestaną pisać i prosić o porady itp z obawy przed wysmianiem.