• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyrost beta hcg

Dzień dobry.
Jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać.
Piszę do Panstwa z zapytaniem odnośnie przyrostu bety.
Żona jest w 7 tygodniu ciąży, robiła badanie 14.03 oraz dzisiaj tj. 16.03.
W poniedziałek wynik był na poziomie 92570 a dzisiaj to 102927. Jest to mały przyrost ok 12 procent. Strasznie się stresujemy, że coś jest nie tak ale z drugiej strony dziwi nas taka wysoka ilosc bety w tym tygodniu (wiem, że mieści sie w normie ale śledząc inne wpisy, jest dosyc duży). Wizyta w piątek a ja szukam informacji, żeby ją troche uspokoić. Nie ma żadnych plamień, bólu, jedynie ból piersi i wyostrzony zmysl węchu.

reklama
Lekarka kazała, ponieważ w ok 6tym tygodniu nie było jeszcze serduszka i wysłała żonę na bete. USG w piątek a my się stresujemy, mam nadzieję, że nie potrzebnie 🙏

Dzień dobry.
Jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać.
Piszę do Panstwa z zapytaniem odnośnie przyrostu bety.
Żona jest w 7 tygodniu ciąży, robiła badanie 14.03 oraz dzisiaj tj. 16.03.
W poniedziałek wynik był na poziomie 92570 a dzisiaj to 102927. Jest to mały przyrost ok 12 procent. Strasznie się stresujemy, że coś jest nie tak ale z drugiej strony dziwi nas taka wysoka ilosc bety w tym tygodniu (wiem, że mieści sie w normie ale śledząc inne wpisy, jest dosyc duży). Wizyta w piątek a ja szukam informacji, żeby ją troche uspokoić. Nie ma żadnych plamień, bólu, jedynie ból piersi i wyostrzony zmysl węchu.
W 7 tygodniu już można być na górce wykresu HCG, tzn. wzrost bardzo spowalnia, za tydzien-kilka tyg HCG osiągnie max i zacznie się spadek.

Lekarka kazała, ponieważ w ok 6tym tygodniu nie było jeszcze serduszka i wysłała żonę na bete. USG w piątek a my się stresujemy, mam nadzieję, że nie potrzebnie [emoji120]
Troje moich dzieci miało serduszka dopiero na wizytach ok 7+2 a za każdym razem chodziłam na USG (bardzo nowoczesny aparat) mniej więcej raz w tygodniu od terminu spodziewanej miesiączki. Dopiero czwarte dziecko jakoś wcześniej się wychyliło.

Lekarka kazała, ponieważ w ok 6tym tygodniu nie było jeszcze serduszka i wysłała żonę na bete. USG w piątek a my się stresujemy, mam nadzieję, że nie potrzebnie 🙏
U mnie też jeszcze nie było, dopiero w 8t stwierdzono serduszko.
A wasza beta na bardzo wysokim poziomie.
👍
Moim zdaniem wszystko gra, do piątku już 2 kroki więc bez stresu , zwłaszcza małżonka nie powinna sie stresować 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry