Agnes4312
Moderator
Naucz się czytać ze zrozumieniem - nigdzie nie napisałyśmy, że ciąża bez zbadania bety jest skazana na niepowodzenie.Oby Wam nie uwierzyły, że bez zbadania bety ciąża jest skazana na niepowodzenie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Naucz się czytać ze zrozumieniem - nigdzie nie napisałyśmy, że ciąża bez zbadania bety jest skazana na niepowodzenie.Oby Wam nie uwierzyły, że bez zbadania bety ciąża jest skazana na niepowodzenie![]()
I na tym niewidzeniu proponuję skończyć.Nie widziałam ani jednego argumentu naukowego, który potwiedzałby zasadność wykonywania badania beta hcg przy ciąży jaką ma autorka postu.
Aż zacytuje sama siebie, bo ta dyskusja zaczęła się od moich rad udzielanych autorce postu.Przyjmując że bhcg podwaja się co 48h, a pęcherzyk w macicy widać jak bhcg ma ok 1000-1500 to ja już bym się umawiała do lekarza np na piątek, bo jutro już możesz mieć ok 600,w środę już ponad 1000
A potem już stosować się do wskazówek lekarza czy sprawdzać bhcg czy nie
Ona sie zaorala juz w momencie jak powiedziala ze jej lekarz przepisuje badania na podstawoe testu ciazowego bez bety i postawila to na rowni z ciąża uwidoczninona na usg w 7 tygodniu. Potem juz bylo tylko żałośniejAż zacytuje sama siebie, bo ta dyskusja zaczęła się od moich rad udzielanych autorce postu.
Spytała czy ma iść jeszcze na bhcg?
Odpisałam jej, że lepiej już na usg
Zaorałaś się @witch84![]()