Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro. Ściskam. Wiem, że to żadne pocieszenie w obecnej sytuacji, ale dobrze, że nie zdecydowałaś się czekać do piątku.Zabieg był, już jestem po.. Usunęli cały jajowód.. aż się chce napisać ja pie*****..
Strasznie mi przykroZabieg był, już jestem po.. Usunęli cały jajowód.. aż się chce napisać ja pie*****..
Nie mów tak, wiem że trudno jest w to uwierzyć, ale kiedyś będziesz miała swoje upragnione dzieciątko. Sporo dziewczyn na forum ma ciężkie historię a finalnie są matkami. Życzę ci tego z całego serca.Nie powiem, jestem trochę podłamana i boje się kolejnej ciążymoże nie jest mi dane mieć dzieci.
Też nie wiem, zdaje się że tak szybko wykryte zostało.. też się nastawiałam na zastrzyk..Czytałam ten wątek z nadzieją że jednak skończy się dobrzebardzo mi przykro. Czemu nie podali zastrzyku tylko od razu zabieg ,?
Też miałam CP w lewym jajowodzie ale u mnie "usunęła" się sama i wszystko się dobrze skończyło
Po laparoskopii po dwóch miesiącach, ale teraz taki lęk mam, jedna CP to już jest zwiększone ryzyko że znowu się CP przydarzy.. będę musiała się mocno pilnować i częściej badać i tym razem z lekarzem zaplanować ciążę.Nie mów tak, wiem że trudno jest w to uwierzyć, ale kiedyś będziesz miała swoje upragnione dzieciątko. Sporo dziewczyn na forum ma ciężkie historię a finalnie są matkami. Życzę ci tego z całego serca.
Jakie są zalecenie po usunięciu? Po jakim czasie możesz się starać?
Bardzo mi przykroPo laparoskopii po dwóch miesiącach, ale teraz taki lęk mam, jedna CP to już jest zwiększone ryzyko że znowu się CP przydarzy.. będę musiała się mocno pilnować i częściej badać i tym razem z lekarzem zaplanować ciążę.