frez.ja1987
Fanka BB :)
W sumie racja. Nie wzięłam pod uwagę, że to krwawienie w terminie@.Ale nikt przecież nie robi usg z powodu krwawienia w terminie spodziewanej miesiączki. Chyba, ze jest jakaś inna współtowarzyszami historia chorobowa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie racja. Nie wzięłam pod uwagę, że to krwawienie w terminie@.Ale nikt przecież nie robi usg z powodu krwawienia w terminie spodziewanej miesiączki. Chyba, ze jest jakaś inna współtowarzyszami historia chorobowa.
Po pierwsze ciąża ciąży nie równa. To, że w pierwszej była konieczności przyjmowania nie znaczy, że w kolejnej będzie.Dupasthon jakiś czas temu zapisał jej lekarz bo w poprzedniej ciąży także musiała mieć wspomaganie . To by była jej druga ciąża
No ku został n@Deess. Ktoś już tu miał niedawno podobny przypadek... Ale nieuwidoczniono ciąży na USG, lekarz coś zauważył na USG w jajowodzie i skończyło się wycięciem jajowodu... Potem beta dalej rosła... Skończyło się o ile dobrze pamiętam łyżeczkowaniem.. Nick mi wypadł z głowy...
z tym ze mi został już jeden jajowod , ten który został miałam przebadany i lekarz powiedział , ze jest drożny …@Deess. Ktoś już tu miał niedawno podobny przypadek... Ale nieuwidoczniono ciąży na USG, lekarz coś zauważył na USG w jajowodzie i skończyło się wycięciem jajowodu... Potem beta dalej rosła... Skończyło się o ile dobrze pamiętam łyżeczkowaniem.. Nick mi wypadł z głowy...