reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyrost wagi

A ja w dniu w którym zrobiłam test czyli 4tc stanęłam na wadze i było 70kg. W 8tc na wizycie u położnej waga pokazała 68kg i taką wagę mam w książce ciążowej jako wyjściowa. Ok 12tyg zjechałam do 65kg i teraz dopiero odzyskuję kilogramy-dziś rano dokładnie 23tc waga pokazała 69kg.:szok:
Ale również mam brzuch o wiele mniejszy rano niż wieczór,też się nie obżeram,sporo się ruszam w ciągu dnia a wieczorem czasem czuje sie jak wieloryb...

reklama
Ups....ja w ciągu jakiegoś 1,5 tygodnia prawie 2 kg przybyłam.Wychodzą zachcianki na słodkie.Od dziś koniec(już to widzę):-D

Ja dziś rano(co prawda po śniadanku) się ważyłam - 62,3 kg -nie ma jakiejś tragedii,ale staram się już nie wcinać tyle słodyczy-zamiast tego jem nektarynki albo winogrono-co prawda w niczym smaku czekolady to nie przypomina...:-D:-Dale zawsze coś słodkiego...;-)

Po dzisiejszym wejściu na wagę obiecuje sobie codziennie ćwiczyć....i przejść na dietę.....z drugiej strony jakim cudem przejść na dietę jak się tak mało je jak ja..... o zgrozo wyrzucam wagę przez okno.....i mam jeszcze większego doła niż rano....

reklama
haha :) widzisz jak rozni sa ludzie :) jedni tak inni tak :) zobaczymy co bedzie tydzien przed slubem u mnie :)) Nie mowie jeszcze hop :p

Do góry